Boško Obradović zbog duvanja u pištaljku izbačen iz skupštinske sale

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Lider Dveri Boško Obradović nalazio se u skupštinskoj sali i nije želeo da je napusti već je duvao u pištaljku, nakon čega je izbačen napolje

On stoji isped mesta gde sede ministri i predsedavajći sednicom, odakle bi, verovatno, trebalo da se obrati premijerka Ana Brnabić.
Obradović, koliko se vidi, ne želi da posluša obezbeđenje i izađe već ogdovara da moraju svi da se drže na rastoranju od njega na dva metra, koliko je propisano zbog koronavirusa.

Skupština danas treba da odluči o ukidanju vanrednog stanja.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković dala je pauzu od 20 minuta kako bi obeđenje “ispratilo” predsednika Dveri Boška Obradovića koji je danas ušao u salu za zasedanja i duva u pištaljku.

Ona je pozvala službu “za održavanje reda u zgradi Skupštine da ga udalji sa sednice i odredila pauzu do izvršenje mera”.

Pripadnici obezbeđnja izneli su danas oko 10,30 iz sale Skupštine Srbije poslanika Dveri Boška Obradovića nakon što je odbio da napusti zasedanje.
Sednica na kojoj poslanici razmatraju predlog odluke o ukidanju vanrednog stanja prekinuta je pošto je Obradović stao ispred mesta gde sedi predsednica parlamenta Maja Gojković i počeo da duva u pištaljku.

Gojković je zatražila da on izađe i dala pauzu od 15 minuta. Obezbeđenje je najpre pokušalo da Obradovića ubedi da sam izađe, a zatim ga je izbacilo silom.

Nakon što je izbačen, Obradović je u holu Skupštine rekao da je u salu ušao da prenese poruku naroda kako se vlast ponašala tokom vanrednog stanja i borbe protiv pandemije korona virusa.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: