CIRKUS: Nikola Sandulović napao Vučića na žutoj RTS Bastilji! (VIDEO)

Strašan skandal dogodio se u emisiji „Reč na reč“ na žutoj  RTS Bastilji, kada je voditelj dozvolio propalom ćevapdžiji s Dorćola i lideru mađarske Republikanske stranke Nikoli Sanduloviću da prostački vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića * Voditelj ne samo da je dozvolio Sanduloviću da bez prekidanja vređa predsednika Srbije, već mu se na kraju zahvalio na izlaganju?!?

 

Dakle, kad je meta uvreda predsednik Vučić onda je to dozvoljeno, ali kad neko od kandidata za gradonačelnika, kao juče Marko Bastać, uputi kritiku direktoru RTS Draganu Bujoševiću ili Javnom servisu, onda ga voditelj brutalno prekida i oduzima mu reč. A koliko je intervencija voditelja u odbrani žutog dobošara Bujoševića bila snažna govori to da je Bastać uvređen napustio emisiju.

Marko Bastać se tim povodom oglasio i saopštenjem u kojem navodi da je studio  napustio jer „ne pristaje na uvrede i na njihove uslove“.

Građani i politički akteri nisu konsultovani o planu na koji način će biti predstavljene liste za izbore za Skupštinu Beograda na tom javnom servisu.

Više od četiri nedelje nakon što su izbori raspisani, oni su iza zatvorenih vrata osmislili predstavljanja lista koje učestvuju na izborima i to u trajanju od 10 minuta. Dakle, za sve koji učestvuju na izborima oni su odredili 240 minuta za predstavljanje, plus po četiri minuta u debati za koju niko ne zna kako će izgledati„, naveo je Bastać.

On je dodao da lista „Šta radite bre“ neće da učestvuje u „cirkusu žutog RTS-a“.

„Ne pristajemo na uvrede, ne pristajemo na vaše uslove. To je naš javni servis, mi vas plaćamo“, naveo je Bastać.

https://www.youtube.com/watch?v=zhwBCWFFOwI

1 Comment

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*