Istraživanje: Da li je Đilas novi Vuk Drašković?

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Služba državne bezbednosti Srbije (danas BIA) oduvek je kontrolisala političku scenu Srbije, čak je fabrikovala partije i lidere čiji je osnovni zadatak bio da prevare ortodoksne protivnike komunizma i Milośevićevog režima, i da marginalizuju pravu, ekstremnu, antikomunističku opoziciju.

Tako je, kažu, “služba” projektovala Draśkovića, Šeśelja, Arkana, Duśana Mihajlovića i njihove partije, koje su, iako kobajagi “opozicione”, tajno ili transparentno, podržavale Milośevićev režim.
Za vreme slobizma iz kuhinje SDB-a izbačena je i stupidna parola “Jesi li za Slobu ili si za Vuka?” na koju su pecali gotovo svi naivni opozicionari u Srbiji, sve dok Draśković nije postao Milośevićev ministar vanjskih poslova, uz obelodanjivanje donacije njegovoj Srpskoj reči od ministarstva kulture Srbije od neverovatnih 400.000 nemačkih maraka, da bi kasnije, sve do danas, “četnik” Draśković bio u svakom režimu u koaliciji sa Dačićem i “partizanskim” SPS-om!
Izgleda da se istorija ponavlja, jer je sve izglednije da će Ðilas postati novi Draśković!
Elem, danas se opet nameće lažna dilema po kojoj bi ljudi u Srbiji trebalo da se opredeljuju izmeðu Vučića i Ðilasa, a koliko sutra, odnosno već nakon narednih izbora, Vučić i Ðilas će verovatno i javno biti koalicioni partneri, “u interesu graðana i seljana Srbije”, a zapravo zarad zajedničke vladavine i kontrole budžeta koji se puni haračlijskim oporezivanjem pomenutih graðana i seljana.

Neki izvori kažu da Vučić i Đilas imaju, navodno preko svojih kumova, zajednički biznis, a gde se priča, tu ima nečega.
Naredni izbori potvrdiće ili demantovaće ove spekulacije…

RSS Sport – Dnevni sportski list

2 Komentara

 1. Poznata je uloga i starog narodnog prevaranta kao i ovog novog ,narodni jahači su uvek tu da prevare i zajašu ovaj glupi i ne školovani narod,u Srbiji nikad nije manjkalo ulizica,poltrona,izdajica,ljiga,podguznih muva .

Ostavite komentar: