Izbori u Lučanima već neregularni: SNS muljao sa izbornom listom!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović ocenio je da je već zabeležena izborna neregularnost pred lokalne izbore u Lučanima koji su zakazani za 16. decembar.

On je istakao da je Izborna komisija u Lučanima na jučerašnjem sastanku utvrdila izgled obrasca za prikupljanje potpisa za predaju izborne liste, ali niko drugi od učesnika na izborima nije imao mogućnost uvida u taj dokument dok Srpska napredna stranka (SNS) nije predala svoju izbornu listu.

„To je već prva zabeležena izborna neregularnost na samom startu izborne trke“, rekao je Obradović novinarima.

SNS u Lučanima predala je sinoć Opštinskoj izbornoj komisiji u Lučanima listu odborničkih kandidata.

Obradović je dodao da je „posebno zanimljiv“ naziv izborne liste SNS-a.

Izborna lista SNS u Lučanima nosi naziv „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo – Srpska napredna stranka“.

„Ponovo je Aleksandar Vučić kandidat za predsednika opštine Lučani jer očito da SNS drugog kandidata nema. Medju kandidatima za odbornike ne nalazi se ni jedan od dvojice poverenika SNS u Dragačevu, ni Slobodan Jolović, aktuelni načelnik Moravičkog okruga, ni Aleksandar Pajović, aktuelni direktor Doma zdravlja u Čačku“, rekao je Obradović.

On je ocenio da se sloganom liste „Zato što volimo Lučane i Dragačevo“, ponovo pravi podvojenost izmedju gornjeg i donjeg Dragačeva koja je obeležila i prethodne četiri godine vlasti SNS u ovoj opštini.

„Da li su i Lučani u Dragačevu i dokle će se više insistirati na ovim podelama koje su donele samo štetu u prethodnom periodu? Izborna lista SNS je najbolja slika propasti dosadašnje dragačevske vlasti. Zato je 16. decembar velika šansa za početak političkih promena u Dragačevu“, rekao je Obradović.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: