Ko je ubio Milorada Nikolića (5): Ubica je onaj ko je Nikolića poslao u zatvorsku ludnicu

Stručnjaci se uglavnom slažu u oceni da je stradanje Milorada Nikolića počelo ne onog trenutka kada je uhapšen u Crvenki nego onda kada je, po ko zna čijem nalogu i sa ko zna kojom namerom, sasvim nepotrebno poslat u Specijalnu zatvorsku bolnicu u kojoj je i preminuo pod veoma čudnim okolnostima.

Milorad Nikolić bio je normalan, porodičan, miran čovek koji je živeo u malom mestu u Bačkoj.

dr Vladimir Stojković

U Crvenki se svi poznaju i niko od sagovornika Rikošeta nije imao ružnu reč za njega.

Novinar Rikošeta boravio je duže vreme u Crvenki skupljajući bitne informacije o ubistvu Milorada Nikolića i ispitujući pozadinu celog slučaja.

Neki sagovornici izneli su mišljenje da je Nikolić s namerom proglašen ludim i to bez veštačenja (!) što je posebno krivično delo i da je nakon toga tendenciozno poslat u Specijalnu bolnicu da bi tamo bio ubijen.

Zatvorska bolnica u kojoj je ubijen Nikolić

Nije za sada poznato ko je odlučio da Nikolića proglasi ludim bez veštačenja ali ako se uzme u obzir nezvanični podatak da je načelnik zatvorske psihijatrije izvesni dr Vladimir Stojković, inače suprug kontroverzne političarke dr Jovane Stojković, onda cela priča biva dodatno obavijena velom tajne.

Naime, bračni par Stojković poznat je po svom javnom političkom angažmanu u raznim desničarskim ekstremnim pokretima koje brzo „izgustiraju“ ali i po tome da njihove bliske saradnike uglavnom hapse dok njima istovremeno ne fali ni dlaka s glave.

Doduše, to je i normalno jer je Vladimir Stojković praktično radnik policije pa je logično da kolege neće valjda baš njega da hapse?!

Sve u svemu, tek kada se javnosti otkrije nalogodavac Nikolićevog potpuno neosnovanog slanja u zatvorsku ludnicu, onda će se i zločin koji je nad njim počinjen početi polako da se odmotava…

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*