Kragujevac: Veroljub Stevanović obišao selo Divostin (VIDEO)

Veroljub Stevanović, prema svim dosadašnjim istraživanima najveći favorit za gradonačelnika Kragujevca, lider pokreta Zajedno za Šumadiju i prvi na listi kandidata za odbornike na lokalnim izborima u prvoj prestonici Srbije pod nazivom „Svi na ovu stranu“ posetio je, u okviru izborne kampanje, šumadijsko selo Divostin, koje je potpuno devastirano otkako je Srpska napredna stranka u Kragujevcu preuzela gradsku vlast.

Infrastrukturni i komunalni problemi su svakodnevica sa kojima se meštani Divostina susreću. Pored toga, njihov dom kulture je u jako lošem stanju i počeo je da se urušava. Kandidat za gradonačelnika, Veroljub Stevanović, već drugi put za nedelju dana obilazi ovo naselje, a meštani veruju da je on jedini koji može da im pomogne kao gradonačelnik.

“Došli smo da ga podržimo iz razloga što znamo šta je do sada uradio, da je mnogo uradio, za razliku od ove sadašnje vlasti koja će verovatno 21. da odleti. Ništa nisu uradili, nismo imali nikakav kontakt sa njima, nismo mogli da ostvarimo bilo kakav kontakt“, kaže stanovnik naselja Divostin, Dragan Vujičić. 

 

Završiće se desetak bunara, koliko nedostaje da bi svaka kuća u selu imala vodu, a onda idemo u drugi projekat iz agrarnog budžeta, to su domovi kulture. Cilj je da se u mandatu svi domovi kulture ili obnove, ili novi izgrade tamo gde ih nema, a ima sela gde domova kulture nema. Zna se zbog čega se to radi. Jedan od prvih domova kulture koji će da se radi, da se praktično potpuno obnovi, jeste ovaj u Divostinu,  onaj u Drači, Velikim Pčelicama. Ovo namerno pominjem, za njih znam da postoje projekti. Dakle, građani, očekujte, da ćemo ozbiljno ući u obnavljanje objekata na selu, sa ciljem da se promene uslovi života na selu i da naša deca imaju zabavu, i da nam ostaju na selu”, zaključio je Stevanović.

1 Trackback / Pingback

  1. Kragujevac: Veroljub Stevanović obišao selo Divostin (VIDEO) – GLAS SRBIJE INFO

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*