Kuršumlija: Uhapšen još jedan Đilasov narko-diler sa 66 kilograma droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Milutina Bakića (56) iz Kuršumlije sa gotovo 66 kilograma droge! Narko-diler koji je uhapšen u trenutku dok je kamionom prevozio pet putnih torbi sa drogom spakovanom u 114 paketa jedan je od bliskih saradnika Dragana Đilasa što potvrđuju i fotografije sa osnivanja odbora Stranke slobode i pravde u Kuršumliji

Na osnivanju ovog odbora 27. decembra 2019. godine Bakić je „zaslužio“ počasno mesto tik do lidera SSP- a na partijskom skupu što jasno govori o njihovoj bliskosti.

Da podsetimo, Đilas je na ovom skupu, govoreći o budućnosti dece u Srbiji, poručio i da „mnoge stvari mogu da se sutra  promene, ali uz sposobne ljude“, ali i  da je „ovo jedan od najboljih odbora koje ima“.

Po svemu sudeći prijatelji i saradnici narko-dileri najbolje su što Đilas ima da ponudi Srbiji.

Bakić je uhapšen u mestu Rudare prilikom kontrole teretnog vozila kojim je upravljao. Policija je kod njega u tovarnom delu kamiona pronašla pet putnih torbi sa 114 paketa marihuane.

On se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, policija je kod Bakića pronašla i pištolj, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*