Mirkovića napali zbog razotkrivanja botovskih autobusa SNS na Vučićevom mitingu!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Poznati producent i političar Saša Mirković, predsednik pokreta “Cela Srbija” i potpredsednik opozicione koalicije “Čuvari Srbije” pretučen je juče u Kosovskoj Mitrovici jer je otkrio javnosti autobuse sa botovima SNS koje je Vučić dovozio cele noći iz svih krajeva Srbije i Kosova u Kosovsku Mitrovicu na njegov predizborni odnosno predreferendumski miting.

Za sada nepoznati pripadnik Vučićevog obezbeđenja udario je drškom pištolja, s leđa, Mirkovića dok je ovaj stajao u neposrednoj blizini Milana Radojičića, Vučićevog partijskog namesnika za Kosovo.

Istraga ukazuje da je najverovatnije upravo Radojičić udario Mikrovića zbog toga što je Mirković jedan od producenata serijala “Rikošet specijal” koji istražuje ubistvo Olivera Ivanovića a rezultati istraživanja ukazuju da je upravo Radojičić jedan od najbitnijih aktera u ovom zločinu.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: