Nek maske padnu: Pukla neprirodna koalicija Zelene stranke i Nove stranke?

Nasilno napravljena koalicija bez volje unutar organizacija dolazi do pucanja zbog pozicija na listi.

Kako saznajemo, a i javno je već krenulo da isplivava, dolazi do raspada koalicije Nove (Zorana Živkovića) i Zelene stranke (Gorana Čabradija) a da nisu ni krenuli u kampanju.

Pravnica iz Beograda Snežana Nedeljković koja je ispred Zelene stranke na izbornoj listi za poslanike na 152. mestu koalicije Zelena stranka – Nova stranka, postavila je pitanje na Facebook šta se dešava sa tom koalicijom.

– Šta se dogodilo sa Zelenom strankom? Da li je ovo posledica neprirodne koalicije? Pucanje pod teretom nagoveštenog uspeha?
Rukovodstvo Zelene stranke koje je samostalno odlučivalo o rasporedu kandidata na listi, po samo njima znanom kriterijumu, Predsednika omladine, vrednog, pametnog, sposobnog momka koji je izneo sa još par ljudi overu potpisa u Beogradu, koji je svojim divnim iejama unosio duh i svežinu sterilnim objavama na društvenum mrežama, je 25 NA LISTI, ali je zato sekretarica koja je bila bolešljiva prethodnih mesec dana i nigde se nije pojavila, 9 na listi.

Nećemo mi imati sigurno devet poslanika, ali sam iznenađena ovakvim, uvredljivim rasporedom!

Zelene ideje su i dalje moja oblast interesovanja, upravo zbog grešaka ljudi, još više moramo štititi prirodu! #nekesumaskezaistapale – napisala je na Facebook Snežana Nedeljković.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*