Nova Srbija: Veroljub Stevanović je Vučićev “opozicionar”, on ga finansira

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Nekadašnji puleni Danice Drašković, partijske kolege iz Srpskog pokreta obnove Velja Ilić i Veroljub Stevanović nisu više u dobrim odnosima, što je nedavni Veljin napad na Stevanovića samo potvrdio. Naime, Stevanović i Dragan Jovanović, predsednik skupštine opštine  Topola i narodni poslanik, predstavljaju „Vučićevu opoziciju” u Šumadiji, kaže Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije.

Ilić je, naime, govoreći o izlasku na izbore i  najavljenom smanjenju cenzusa na 3 odsto, u jučerašnjem saopštenju Nove Srbije prokometarisao da „Vučić pravi svoju opozciju“.

– Tako će Šumadiju da predstavljaju Verko Stevanović iz Kragujevca i Dragan Jovanović iz Topole. To su sve oni koje Vučić pravi kao svoju opoziciju i koje on finansira, naveo je Ilić, iznoseći pri tom niz optužbi na račun Jovanovića i podsećajući da je poslanik iz Topole izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula.

Dragan Jovanović je, da podsetimo, do januara 2017. godine bio član Ilićeve Nove Srbije. Tada je isključen iz stranke jer se kako je navedeno „ponašao suprotno odlukama Predsedništva i Izvršnog odbora”. Velimir Ilić tvrdio je tada da je Jovanović „bio na zadatku da NS nestane sa političke scene i da svi pređu u Srpsku naprednu stranku”. Dragan Jovanović je nakon toga formirao Bolju Srbiju.

Veroljub Stevanović i Dragan Jovanović su, pre nekoliko meseci, zajednički krenuli u kampanju za lokalne izbore u Kragujevcu. U tome im se pridružio i Milan Urošević, predsednik Srpskog pokreta obnove koji je u Vučićevoj koaliciji, pa se ova koalicija smatra Vučićevom odnosno režimskom.

Da podsetimo, Dragan Jovanović je na prethodnim predsedničkim izborima podržao kandidaturu Aleksandra Vučića.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: