Operacija „Digitalni anđeo“ – knjiga posle koje ništa više neće biti isto!

Novi roman sa zagonetnom tematikom poslednjeg biblijkog proročanstva, pod imenom Operacija Digitalni anđeo je ujedno i književni prvenac novinara Vanje Eleza, urednika emisije Teorija zavjere kojom je i postao poznat široj publici.
Ovo književno delo je, ipak, prije svega ljubavna priča u kojoj se sreću dvoje ljudi koji su totalno različiti, ali valjda zato se tako i privlače. Kroz njihov odnos pisac sagledava društvno stanje i jasno kritikuje odrđene pojave u savremom čovečanstvu.
Inače, vrlo dinamična priča koja u sebi sadrži dozu akcije, erotike, mistike ali i realizma, nas celo vreme ostavlja u nedoumici, šta je tu stvarnost a šta iluzija.
Još kada se na sve doda i poslednje biblijsko proročanstvo, onda cela priča dobija novu vizuru.

Ako je ideja pisca bila da nas zadrži romanom od početka do kraja u neizvesnom scenariju, onda možemo reći da je u tome uspeo. Možda se oseća da su na trenutke likovi nedovoljno razrađeni, ali to je očigledno bilo na uštrb već pomenute dinamike.
Kako će domaća publika reagovati na djelo koje se po svome sadržaju očigledno planira etablirati u zoni naučne fantastike na onom prostoru koji zauzima Den Brown, ostaje da se vidi.

Ideja je dobra, realizacija solidna, a vama na maštu prepuštamo ostale ocene.

Roman se za sada može poručiti putem facebook stranice
https://www.facebook.com/operacijadigitalniandjeo

Cena je 1200 din + pp, ali izdavač tvrdi da je to radi ograničenog tiraža u predizdanju.

One thought on “Operacija „Digitalni anđeo“ – knjiga posle koje ništa više neće biti isto!

  1. Повратни пинг: Novinski naslovi – Vanja Elez

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.