Ostavka Jovane Stojković

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Član Saveza pokreta “Čuvari Srbije” Savez ekoloških organizacija Republike Srbije – SEKOS očekuje od dr Jovane Stojković podnošenje neopozive ostavke na funkciju predsedavajuće Saveza pokreta “Čuvari Srbije” zbog nanošenja nesagledive političke štete koaliciji samoinicijativnim otkazivanjem protesta ispred Pinka.

Ogromna energija, trud i materijalna sredstva uloženi su u održavanje protestnog skupa ispred partijske televizije Srpske napredne stranke uzalud jer je dr Jovana Stojković donela odluku i to u “minut do 12” da otkaže skup bez prethodnih konsultacija sa ostalim članicama saveza.

Ovako težak udarac u temelje naše koalicije i to na početku promocije pred građanima nismo očekivali ni u najgorim slutnjama.

Ono što dr Jovana Stojković sada najmanje može da učini za dobrobit naše koalicije je da podnese ostavku na mesto predsedavajuće koalicije.

Ukoliko to ne učini ili ukoliko ne bude smenjena, Savez ekoloških organizacija Republike Srbije napustiće koaliciju jer sa dr Jovanom Stojković i njenim suprugom Vladimirom na čelu, bilo koja koalicija ili bilo koja inicijativa nema nikakvih izgleda za uspeh.

Ne tako davno, bili smo svedoci pogubnosti po Srbiju štetočinskog delovanja bračnih parova koji su zajedno ulazili u političku arenu Srbije. Nakon bračnog para Milošević i Drašković, bračni par Stojković bio bi previše za jednu malu državu kao što je Srbija.

predsednik Saveza ekoloških organizacija Republike Srbije

dr Andrija Bojić

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: