OTKRIVAMO: Jovana, Velja, Mirković i Koštunica zajedno ruše Vučića!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Okupljanje prave opozicije uveliko traje a povod je najavljeni svenarodni protest ispred zgrade televizije Pink 6. oktobra sa početkom u 12.44 sati.

Pored Saveza pokreta “Čuvari Srbije” koji je formalni organizator protesta, učešće su, kažu dobro obavešteni izvori, najavili i brojni nezavisni intelektualci ali i ugledni političari poput Velje Ilića i Vojislava Koštunice!

Naime, prema nekim dobro obaveštenim izvorima, sinoć je Beogradu održan tajni sastanak kome su prisustvovali predsednica saveza pokreta “Čuvari Srbije” dr Jovana Stojković, potpredsednik saveza Saša Mirković, predsednik Nove Srbije Velja Ilić i Vojislav Koštunica.

Na tom sastanku, kažu neki izvori, dogovarana je strategija protesta ali i eventualna dugoročna saradnja na oslobađanju Srbije od aktuelne diktature.

Sastanak je, kažu, bio zatvoren za javnost zbog represije Vučićevog režima prema svim političkim neistomišljenicima i brutalnog policijskog nadzora svake opozicione aktivnosti u Srbiji.

Velja Ilić i Vojislav Koštunica već su sarađivali na rušenju jednog diktatora, Slobodana Miloševića a Saša Mirković i Velja Ilić sarađivali su na rušenju drugog diktatora, Borisa Tadića.

Stručnjaci kažu da je ovo dobitna kombinacija opozicije na koju se dugo čekalo, pojačana dr Jovanom Stojković koja je unela dugo čekanu novu energiju u politički život Srbije i da Vučić trenutno nema većih i opasnijih političkih protivnika od ove četvorke…

RSS Sport – Dnevni sportski list

3 Komentara

 1. Pre svega, DrK-adžija “pravnih nauka” nije nikakav “rušitelj” (a nije ni graditelj)! On je samo eto, (nekakav) govnar, jer u politicu su (obično) govna, i on kao autentični govnar se “bavi” politikom! Inače on je slab (a isto i taj Velja) da bi srušili Aleka. Alek može sam sebe da sruši podržavajući (i favorizujući) neke idiote kao što je taj Ž. Mitrović, pa isto tako u politici ima idiota Slinu, izvesnog Vazduplohova, Vulina i naravno Tomu majmuna i njegovu opajdaru majmunicu Dragicu, (lopovsku “humanitarku”) i td. Oni mogu da ga ukopaju a ne taj DrK-adžija “pravnih nauka” i pomenuti idioti oko njega!

Ostavite komentar: