Pokret “Slobodna Srbija” traži odlaganje izbora

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Pokret Slobodna Srbija pozvao je vlast da odloži izbore za minimum šest meseci i da obavi konsultacije sa opozicijom kako bi se našao kompromisni minimum iza kojeg bi mogle da stanu sve ozbiljne političke opcije u zemlji.

Kako se navodi u saopštenju tog pokreta, prvi korak trebalo bi da bude otvaranje javnog medijskog servisa za stavove opozicionih stranaka.

„U ovom trenutku svako inaćenje vlasti i tvrdoglavo insistiranje na sprovođenju agende vladajuće političke partije po svaku cenu, može doneti nesagledive političke, ekonomske i socijalne potrese u zemlji.

Pokret Slobodna Srbija bojkotovaće izbore koji su najavljeni za 21. jun, a izrazili su nadu da će svi važni opozicioni činioci ostati na stanovištu da ne postoje uslovi za održavanje izbora, jer su dodatno pogoršani zbog epidemije virusa korona.

„Jasan je cilj vlasti. Zbrzati izbore dok ne dođe na naplatu nezadovoljstvo grđana, medicinskih radnika, poljoprivrednika, lošim vođstom i improvizacijama tokom trajanja epidemije. Takođe, preduprediti nezadovoljstvo građana Srbije zbog galopirajuće ekonomske krize koja nas oćekuje“, ocenili su iz tog pokreta.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: