Policija maltretirala funkcionere koalicije Čuvari Srbije!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Policija je juče u blizini Prijepolja bez ikakvog razloga zaustavila funkcionere koalicije “Čuvari Srbije” Nemanju Petrovića i Vladimira Stojkovića. Oni su krenuli u posetu odborima koalicije “Čuvari Srbije 1244” u tom delu Srbije a policija je očito bila dobro obaveštena o njihovom kretanju.
„Nakon naređenja sa više instance i višednevnog praćenja funkcionera Čuvara Srbije, pripadnici MUPa su bez razloga više od tri sata zadržali mene i Stojkovića”, rekao je Petrović, napomenuvši da je saznanje o razlozima bezrazložnog temeljitog pretresa, kako njih samih, tako i vozila u kojem su se nalazili, dobio od policajaca koji su zaustavili njega i Stojkovića.

„Pored višečasovnog zadržavanja pripadnici MUPa na terenu su bili korektni ali su morali ispunjavati naređenja nadređenih iz Beograda. To su nam rekli više puta, zbunjeni da im je izdato naređenje da postupe prema nama, kao da smo najokoreliji kriminalci, iako su se sami brzo uverili da smo obični građani koji nikada nisu bili prekršioci zakona”, podvukao je Petrović, zaključivši:

„O tome ko stoji iza naređenja da se prate i bezrazložno zaustavljaju i pretresaju funkcioneri patriotske koalicije Čuvari Srbije javnost će biti obaveštena, čim prikupimo dovoljno podataka i dokaza za naše argumentovane tvrdnje da, kad je u pitanju naša koalicija, zbog političkih pritisaka, neki ljudi u policiji svesno krše zakonom propisane svoje obaveze.”

Opozicioni patriotski savez „Čuvari Srbije – 1244“ zalaže se za Kosovo u Srbiji, kao i da država zadrži vanblokovsku poziciju, odnosno da ostane van NATO-a i da ne nastavi ispunjavanje daljih uslova za ulazak u EU.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: