Ponoš: Vučić se krije na Pinku, tu je njegova sigurna kuća

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije za vreme diktature Borisa Tadića i Demokratske stranke tužio je predsednika Srbije jer ga je ovaj nazvao špijunom * Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je i da Vučić “nema hrabrosti da se pojavi na sudu jer sebe odavno ne smatra građaninom nego državom”

“Nema on hrabrosti ni sa kim da se suoči, ni na sudu, ni na televiziji, pa ni na Zvezdinom stadionu. Krije se isključivo na Pinku. Pink je Vučićeva sigurna kuća”, rekao je Ponoš.

Vučić je Ponoša nazvao “špijunom” pošto je Ponoš nedavno izjavio da je predsednik Srbije naredbom o podizanju borbene gotovosti još jednom ponizio Vojsku i uznemirio građane, nakon upada kosovske specijalne jedinice ROSU kod jezera Gazivode.

Upitan o mogućnosti ponovnog uvođenja obaveznog vojnog roka, Ponoš je odgovorio da “ne bi savetovao da se kuća renovira dok se sprema kiša, a majstor se čudno ponaša”.

Ponoš, koji je i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije za vreme diktature Borisa Tadića i Demokratske stranke, rekao je da Generalštab nije predložio podizanje borbene gotovosti Vojske i da tako nešto nije ni sprovedeno.

“Vojska se nije ni oglašavala tim povodom. Ne može načelnik Generalštaba da odgovara za svaki Vučićev i Vulinov nastup na temu Vojske. Ali bi svakako trebalo da im skrene pažnju da to što rade nije dobro za imidž Vojske, i što je važnije, da je to bezbednosno štetno”, rekao je Ponoš.

Ponoš je istakao da nije kritikovao Vučića zato što je podigao borbenu gotovost, nego zato što je manipulisao javnošću sa tom neistinom i što je ponizio Vojsku svodeći je na nivo “sparing partnera Tačijevom obezbeđenju”.

“Kao da mu nije dovoljno što on i Tači redovno sparinguju potpaljujući publiku, istovremeno pazeći da jedan drugom ni šminku ne pokvare”, rekao je Ponoš.

Ponoš je ponovio da se borbena gotovost Vojske ne podiže tako što “Vučić podigne obrvu, Marko Đurić se uozbilji, a Aleksandar Vulin obuje obe čizme”.  

“I svakako se ne ide ni u Moskvu ni na Romaniju da se nosaju stativi za kamere kada je podignuta borbena gotovost”, rekao je Ponoš.

Ponoš je naveo da su sve “televizične krizne situacije” na Kosovu uz “instrumentalnu pratnju sa po stotinak cevi” u glavnim ulogama imale Vučića, Tačija i Ramuša Haradinaja i njihove bliske saradnike čudnih biografija.

“Takve krize traju dan, dva, taman toliko da oni koji su ih osmislili pokažu umeće i moć da ih slavodobitno razreše. Tačijeva vožnja gliserom po Gazivodama bila je za njega lepša vest od one o demonstracijama u Prištini, a za Vučića je rijaliti sa podizanjem Vojske bila lepša vest od one o Bleru koji razgovara u ime Srbije o Kosovu u Ujedinjenim nacijama”, rekao je Ponoš.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: