Predsedništvo VP: Jednoglasno za Vojvođanski front

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Predsedništvo Vojvođanske partije jednoglasno je usvojilo odluku o formiranju Vojvođanskog fronta i ovlastilo predsednika VP Aleksandra Odžića da nastavi razgovore sa vojvođanskim strankama, organizacijama i pojedincima koji su spremni da se aktivno uključe u rad budućeg političkog saveza na nivou Vojvodine u svrhu zajedničkog delovanja i realizacije ciljeva svih onih snaga kojima je Vojvodina na prvom mestu.

Članovi predsedništva VP na sednici koja je održana u Zrenjaninu, usvojili su odluku o održavanju izborne Skupštine Vojvođanske partije na kojoj će se birati novo stranačko rukovodstvo i politički savet VP.

Na sednici predsedništva usvojena je i odluka o novoj stranačkoj zastavi koja će Vojvođansku partiju, uz sve dosadašnje simbole, predstavljati u zemlji i inostranstvu.

Sve grubljim i intezivnijim napadima, organizovanom delovanju na omalovažavanju, pljačkanju i zatiranju Vojvodine od strane aktuelnog režima mora se stati na put. Više je nego očigledno da srbijanske političke elite na Vojvodinu gledaju samo onoliko koliko im je potrebno vojvođanskih para i glasova, što se u prethodne tri decenije na najgori mogući način negativno odrazilo na sveukupan život građanki i građana Vojvodine.

Smatramo da je jedan od poslednjih momenata kada će se Vojvodina konsolidovati, ujediniti i povratiti nasilno oduzeti politički, ekonomski i svaki drugi subjektivitet kao preduslov za normalizaciju života svih njenih građana.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: