Režimski tabloidi „Alo“ i „Srpski telegraf“ potvrdili umešanost braće Vučić u ubistvo Olivera Ivanovića!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Režimski tabloidi „Alo“ i „Srpski telegraf“ praktično su potvrdili saznanja Rikošeta da su braća Aleksandar i Andrej Vučić umešani u ubistvo Olivera Ivanovića! Takođe, ovi tabloidi potvrdili su i umešanost Milana Radojičića, partijskog namesnika SNS za Kosovo u Ivanovićevo ubistvo.

Naime, pomenuti tabloidi su juče u naručenim tekstovima analizirali film „Ko je ubio Olivera?!“ i uzeli u zaštitu Milenu Popović koja se svuda predstavlja kao „udovica Olivera Ivanovića“ i demantovali da je ona umešana u ubistvo svog partnera ali nijednom, nigde u naručenim tekstovima, nisu negirali saznanja Rikošeta da su Aleksandar i Andrej Vučić, kao i Milan Radojičić, umešani u ovaj zločin?!

To znači da Alo i Srpski telegraf pouzdano znaju da su pomenuta lica umešana u ubistvo Olivera Ivanovića te zato nisu ni demantovali saznanja Rikošeta o tome…

Možda bi novinari pomenutih tabloida bili korisni u istrazi ovog zločina ukoliko pristanu da svoja saznanja podele sa drugima?

https://www.republika.rs/vesti/srbija/86657/morbidni-sasa-mirkovic-milena-oliveru-smestila-ubistvo

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: