RIKOŠET OTKRIVA: Tajne veze Hana, Guzenbauera, Tončeva i kockarske mafije?!

Firma Novomatic, prethodno Austria Gaming Industries, drugi u svetu je po veličini proizvođač kockarskih odnosno slot mašina ili aparata. Operater je i saradnik ogromnog broja kazina za brzo i legalno pljačkanje naivnih igrača-kockara koji često sav svoj imetak ostave u kazinima na slot-aparatima, a najpoznatiji i najozloglašeniji saradnik im je lanac kazina u vlasništvu takođe austrijske firme Admiral koji, prema nekim istraživanjima, u svojim kazinima baždari svoje slot-aparate na čak 98% uzimanja od ukupnog uloga svih igrača, što je brutalna ali, na žalost, legalna pljačka naivnih igrača!

Vlasnika firme Novomatic stvorila je austrijska tajna služba BVT. U najprljavijim su poslovima kao što su droga, prostitucija, kocka….

Duboko u braku s njom su prljavi delovi srpske DB, a u središtu saradnje je, prema nekim saznanjima, legendarni Ivica Tončev. Nije samo kontroverzni Johanes Han iz tog korupcionaško-mafijaškog sveta, tu je i famozni Vučićev savetnik Alfred Guzenbauer.

Rikošet će sva svoja saznanja o ovom spletu političko-mafijaške družine da predoči domaćoj i inostranoj javnosti ali i pre svega Interpolu, Europolu i američkom FBI.

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*