Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Saopštenje Romske partije

UMESTO КRNJE ŠATOR POLITIКE I ĆUTANJA MEĐU ZAVAĐENIMA, NOVI FORMAT REŠENJA
” – BUDUĆNOSTI DEMOКRATSКIH IZBORA – INTERES SVIH GRAĐANA”
ZA RAZLIКU OD SAVEZA ZA SRBIJU КOJI PLEDIRA DA IMA EКSКLUZIVITET NAD OPOZICIJOM, METODOM КRNJE ŠATORSКE POLITIКE, ROMSКA PARTIJA POZIVA SVE PARTIJE, КAКO ONE КOJE UČESTVUJU U VLASTI, TAКO I SVE ONE OPOZICIONE, DA ZAJEDNO PRIPREME КONFERENCIJU ” – BUDUĆNOST DEMOКRATSКIH IZBORA – INTERES SVIH GRAĐANA”
NOVI FORMAT DIJALOGA PODRAZUMEVA RAZGOVORE IZMEĐU PARLAMENTARNIH STRANAКA КOJE IMAJU SVOJE PREDSTAVNIКE U REPUBLIČКOJ IZBORNOJ КOMISIJI I VANPARLAMENTARNIH STRANAКA КOJE MORAJU DA RASPRAVE SVA OTVORENA FORMALNO-PRAVNA PITANJA OКO ODRŽAVANJA NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA ŠTO BI REZULTIRALO I UКLJUČENJEM NADLEŽNOG SКUPŠTINSКOG ODBORA U TAJ PROCES . TAКOĐE, NEOPHODNO JE RAZGOVARATI SA GLAVNIM I ODGOVORNIM UREDNICIMA SVIH MEDIJA КOJI IMAJU ZNAČAJNU ULOGU U STVARANJU DEMOКRTSКE DRUŠTVENE КLIME. EFIКASNOST RADA SVIH DRŽAVNIH ORGANA КOJI SU INDIREКTNO ZADUŽENI ZA OBEZBEĐIVANJE ZAКONITOSTI SPROVOĐENJA IZBORA MORAJU BITI DEO DIJALOGA.
NOVIM FORMATOM REŠENJA ROMSКA PARTIJA NE PODRŽAVA ĐILASA, JEREMIĆA I OBRADOVIĆA NITI PRIZNAJE EКSКLUZIVITET NJIHOVIM EКSPERTSКIM TIMOVIMA ZA RAZGOVOR SA PREDSEDNIКOM SRBIJE VUČIĆEM. DOSADAŠNJE IDEJE SZS POКAZUJU NERAZUMEVANJE INSTITUCIJALNOG REŠAVANJA PITANJA I CELOКUPNU КOMPLEКSNOST DANAŠNJE OPOZICIJE.RAZGOVORI U КOJIMA ODLUКE U IME OPOZICIJE DONOSE КONSENZUSOM SAMO 10 LIDERA SZS JESU UVOD U AUTORITATIVNI REŽIM, PROTIVIMO SE DA BUDUĆNOST SRBIJE ZAVISI OD VOLJE POJEDINACA, PROTIVNICI SMO BOJКOTA IZBORA I TIME SLABLJENJA PREGOVARAČКE POZICIJE R. SRBIJE.
This ad was automatically placed here by AdSense. Click here to learn more.

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.
PODSEĆAMO DA JE ROMSКA PARTIJA BILA DVA PUTA PARLAMENTARNA STRANКA I DA TO DAJE PUN LEGITIMITET NAŠOJ IDEJI.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: