Saša Mirković: “Štrajkujem glađu i žeđu sve dok Srbija ne postane slobodna i normalna država”

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Trenutno jedini politički zatvorenik u Srbiji, poznati producent i političar Saša Mirković, predsednik pokreta Čuvari Srbije, koji se trenutno nalazi na odsluženju zatvorske kazne od godinu dana zbog navodne umešanosti u aferu “Paketići”, obratio se javnosti Srbije saopštenjem koje prenosimo u celosti:

“Štrajkujem glađu i žeđu, ne uzimam lekarske terapije zbog mog političkog progona koje sprovodi pravosuđe sve dok se ne utvrdi krivična odgovornost sudija koje su donele ovu lažnu presudu za krivično delo koje i ne postoji, a najmanje da sam ga ja izvršio.
Štrajkujem dok se ne obezbede normalni izborni uslovi za sve političke partije i grupe građana podjednako, kako bi se održali slobodni izbori u Srbiji.

Štrajkujem dok se pravosuđe ne oslobodi od političkog pritiska i ne postane nezavisno.
Štrajkujem dok se ne omoguće normalni uslovi za život ljudima koji se nalaze na odsluženju kazne zatvora, dok sva deca u Srbiji ne dobiju besplatno školovanje i novogodišnje paketiće”

RSS Sport – Dnevni sportski list

1 Komentar

Ostavite komentar: