Sergej Trifunović: Ništa se neće dogoditi 13. Aprila, ali protesti su odradili svoje (VIDEO)

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

— Apsolutno ništa se neće desiti 13. aprila. Vučić neće podneti ostavku, neće kleknuti pred srpski narod i zatražiti oproštaj. Možda će plakati pošto voli da plače, i kako ga svi mrze i niko ne voli. Što je potpuno normalno, Aleksandre šta da ti radim. Naše je da budemo civilizovani, oni će naravno provocirati sukobe, oni već postavljaju kontrole na regionalnim i auto-putevima kako bi se ljudi sprečili da dođu do Begrada. Svi treba da se pojavimo i ne treba da ulazimo u institucije. Ovo nije situacija kao 96/97. godine kada nas je tukla policija, bilo je ozbiljnih krvavih scena nasilja. Kada je bio prvi protest i kada sam video da niko oko Skupštine ne gazi travnjak, ja sam shvatio da smo mi pobedili. Ako protesti i prestanu posle 13. aprila oni su učinili svoje. Mi smo taj broj ljuljali, ljuljali, povećali rupu, otvorili još 25 pukotina, Jutka je smenjen, Simonović je smenjen…Ovaj broj je prilično prsao. Oni već idu u kampanju iako ne znamo kada će izbori biti raspisani.  Apslolutno nemojte biti depersivni zbog toga, oni su uradili posao — rekao je Trifunović.

U emisiji Trifunović govori i o tome kako je u 44 godini postao član partije, zašto je važna saradnja opozicije i kako je i zašto je prešao preko razlika koje ima sa liderom Dveri Boškom Obradovićem, zašto kaže da sa liderom Dveri ima bolju saradnju nego sa drugim „našim“ liderima, zašto Srbi traže lidera umesto da prave sistem, zašto svet ćuti na ono što se dešava u Srbiji, ko su članovi PSG, kako gleda na saopštenje uprave KK Partizan, šta je rekao Lončaru, da li je dobijao preporuke da se dogovori sa braćom Vučić i koliko bi dobio da je pristao….Pogledajte emisiju.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: