ŠEŠELJ ZADRMAO SRBIJU! Jelena Marjanović bila trudna sa poznatim političarom, zato je ubijena!

Ubistvo Jelena Marjanović i dalje je velika misterija, ali jednu od verzija ubistva strašne likvidacije večeras je izneo lider radikala Vojislav Šešelj.

Šešelj je povezao ubistvo porodice Đokić sa ubistvom Jelene Marjanović, što je prethodno povezala i Jovana Jeremić, gde je objasnio zašto on misli da ubistvo pevačice do sada još nije rešeno.

Šešelj je u emisji Hit tvit na TV Pink istakao da slučaj ubistva Jelene Marjanović ima političku pozadinu i da zato nije rešeno.

Jelena Marjanović

– Mnogi tragovi su uklonjeni, nije urađena potrebna obdukcija, čije je dete nosila, ako je bila trudna. Nije postojao validan motiv. I danas ne verujem da je muž ubio – objašnjava Šešelj i navodi da su to nezvanična saznanja koja je on dobio.

Hit Tvit

On je rekao da ništa od ovoga ne tvrdi da se zaista desilo, ali da postoji i ta verzija da je Jelena zatrudnela sa političarem i da nije htela da abortira.

Jovana Jeremić

Šešelj je dodao da on lično smatra da je nije ubio muž.

1 Comment

  1. Teorije zavere u vezi atentata na Vucica poprimile su velike dimenzije. Vucic koristi te price da ostane na vlasti sto duze i izbegne eventualno hapsenje, sudjenje i dozivotnu robiju za veleizdajstvo, ili izvrsenje smrtne kazne. On je lopuza, zlocinac, ubica i opasan kriminalac. Njega se narod Srbije mora resiti na bilo koji nacin i to sto pre.

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*