SNS SURČIN: Ðilas i Janošević su kidnapovali odbornike, sada ugrožavaju Vučića!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Opštinski odbor SNS Surčin danas je najoštrije osudio monstruozni čin predstavnika SzS, kojim su pokušali da ograniče slobodu kretanja predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću ispred zgrade RTS-a

– Prvi među njima bio je potrčko, potpredsednik GO DS Vojica Janošević, koji je nakon mandata predsednika opštine Surčin završio tamo gde mu je i mesto – u zatvoru zbog korupcije. Zarad ostanka na vlasti 2012. godine Ðilas i Janošević su kidnapovali odbornike kako bi imali većinu u opštini Surčin. Vidimo da se danas sličnim metodama služi i Bastać, koji je imao od koga da nauči – kaže se u saopštenju.

Način na koji postupaju sa najbližim saradnicima, ocenjuje OO SNS Surčina, čist je primer političkih ideja kojih se pridržava SzS, a to su “vezivanje, stavljanje kese na glavu, reketiranje, zastrašivanje, bahatost, korupcija i kriminal”.

Ne možemo ni da zamislimo, dodaje se, kako bi se ponašali prema običnim građanima.

– Poručujemo Ðilasu, Bastaću, Jeremiću, Obradoviću i Janoševiću da Srbija koju vodi Aleksandar Vučić neće ustuknuti pod njihovim pretnjama i da politika zasnovana na nasilju, reketiranju, kriminalu i korupciji neće nikada više biti prihvatljiva za većinu građana Srbije –  zaključuje se u saopštenju.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: