Špijunska afera: Špijuni NATO pakta u Beogradu špijunirali ruskog i srpskog špijuna!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Špijunska afera trese Srbiju: objavljen je snimak na kome se vidi kako službenik ruske ambasade Georgij Kleban “srpskom oficiru” daje kesu sa kešom, a od njega uzima dokumenta. BIA potvrdila autentičnost snimka. NATO agentura u Srbiji pustila ovaj snimak da bi tobože okrenula domaću javnost protiv Rusije


Kada je juče ovaj snimak dospeo i na sve informativne portale, naređena je hitna istraga, a Bezbednosno-informativna agencija (BIA) potvrdila je autentičnost snimka! Stručnjaci veruju da SAD i EU hoće da preko ove afere okrenu srpsku javnost protiv Rusije i da pokušaju da Srbiju što pre i što više približe zapadnoj vojnoj alijansi!
Drugi muškarac navodno je “srpski oficir”, mada su pojedini mediji ustvrdili da je reč o biznismenu koji je trgovao poslovnim podacima. Njegovo lice je namerno zamućeno kako bi mu se sakrio identitet. Ova dvojica sreli su se u Zemunu, na parkingu na kome je bio automobil “srpskog oficira” i potom su otišli u obližnju pivnicu. Njih dvojica su razmenili kese, a na kraju snimka vidi se kako “srpski oficir” iz kese koju je uzeo od Rusa vadi flašu votke, a onda otvara kovertu i broji novac!

Ranije špijunske afere u Srbiji

* Penzionisanom generalu, bivšem načelniku Generalštaba VJ Momčilu Perišiću i još dvojici okrivljenih i dalje traje suđenje zbog špijunaže za CIA. Postupak se odvija bez prisustva javnosti zbog čuvanja vojnih tajni i drugih tajnih podataka.
* Penzionisani oficir nekadašnje Vojske Republike Srpske Krajine Čedo Čolović optužen je 2016. za špijunažu u korist Hrvatske. Čolović se pre tri godine, ubrzo po otkrivanju afere, nagodio sa tužilaštvom. Osuđen je na kaznu zatvora od tri godine.

Komentarišući ove navode, premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je juče da se Vojno-bezbednosna agencija (VBA) bavi mogućom špijunskom aferom u kojoj ruski špijuni vrbuju srpske agente.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: