SPS bira predsednika: Dačić bez protivkandidata, “demokratski”!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Nekadašnji komunisti a sada “socijalisti”, danas će, na desetom partijskom kongresu, birati lidera, a jedini kandidat je aktuelni i verovatno doživotni predsednik Ivica Dačić


Osim predsednika stranke na jubilarnom skupu, koji se održava u Sava centru, pod sloganom “Mi stojimo postojano”, glasaće se i za novi sastav glavnog odbora, kao i statutarne i nadzorne komisije. Odluku o organima stranke doneće 2.700 delegata iz partijskih organizacija iz cele Srbije.

Ako mu izabrani delegati na kongresu, kao što se očekuje (po direktivi!), potvrde poverenje, Dačić će u narednom periodu predložiti tim potpredsednika, kao i kandidate za Izvršni odbor.

Dačić je na inače čelu socijalista od 2006, a liderska pozicija već mu je potvrđena 2010. i 2014. Ako danas bude izabran, biće mu to četvrti mandat na čelu SPS.

Inače, podrška Dačiću stigla je od poslanika SPS Đorđa Milićevića, koji se u KCS oporavlja od teške saobraćajne nesreće:

– Nedvosmisleno šaljem podršku predsedniku Dačiću, koji je iskrenim zalaganjem održao partiju i vratio je na političku scenu Srbije, na mesto koje joj pripada.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: