Režimski tabloid Informer je u svom novom izdanju ponovo prozvao političara Sašu Mirkovića, najavljujući zatvorsku ćeliju za sadašnjeg kandidata za gradonačelnika Beograda * Mirković je odgovorio Vučićeviću, uredniku Informera, u otvorenom pismu, koje prenosimo u celosti bez adaptacije i prepravljanja

VUČIĆEVIĆEVE VRAGOLIJE! I SRBIJA JE PRETVORENA U ZATVOR!

Vidim da mi je DJ Vučićević posvetio stranu u svom plaćeničkom glasilu, jedino je zaboravio da stavi da NIKADA nisam dao izjavu za taj list. Da jesam, napisao bi da je Ničić bandit koji je organizovao bacanje bombe na moju kuću u Beogradu, recimo.

Napisao bi da je organizovana HAJKA na mene, započela krivičnom prijavom Ničića bombaša, koji je jedino pogodio u prijavi da sam bio Predsednik skupštine i nista više.

Sa tzv. PAKETIĆIMA sam imao veze taman koliko i Vučić. Ako je ON imao veze onda sam i ja. Sve je NAMEŠTENO! OPTUŽNI PREDLOG JE BIO ZA 974.400,00 DINARA A NE 14 MILIONA! SA PAKETIĆIMA, ALI NEKIM DRUGIM IMA VEZE NIČIĆ, A MOŽDA I DJV!

E sad suština koja ih boli, DA, NARODNI RADNIČKI POKRET me je kandidovao za GRADONAČELNIKA BEOGRADA I HVALA MOJIM DRUGOVIMA NA UKAZANOM POVERENJU!
POBEDIĆEMO I TO TREBA DJV DA ZNA!