Srđan Nogo: Smetam Bošku Obradoviću jer sam protiv privatizacije pokreta Dveri!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Nakon izbacivanja profesora Miladina Ševarlića iz poslaničke grupe Dveri, sada je usledilo i isključenje poslanika Srđana Noga iz tog pokreta zbog navodne “stranačke nediscipline” * Pokret Dveri se osipa od kako se priključio Đilasovom Savezu za Srbiju i taj trend je, izgleda, nezadrživ…

Srđan Nogo tvrdi da je takva odluka komisije nezakonita, nepostojeća i politička, te da sebe i dalje smatra članom Dveri, a isključenje vidi kao političku eliminaciju i egzekuciju jer, kako je ocenio, ima izuzetno veliku podršku unutar stranke.

– Ovo je klasičan pokušaj političke eliminacije nezgodnog unutarstranačkog protivnika! Nijedna politička stranka, pa tako ni Dveri nisu privatna prćija kojom se može raspolagati bez poštovanja zakona – naglašava Nogo dodajući i da taj nekakav disciplinski postupak posle kog je on isključen nije uopšte ni vođen, te da on lično nije ni znao šta mu se stavlja na teret niti je mogao da se brani?

 Nažalost kod nas se političari ponašaju kao da su stranke njihova lična imovina – rekao je Nogo.

Nogo dodaje i da lider Dveri Boško Obradović već četiri godine ne dozvoljava da se biraju gradski i opštinski odbori nego se ljudi postavljaju direktno, te dodaje da se unutar Dveri ponašaju kao protiv kojih se bore  – nema sučeljavanja mišljenja već Obradović sve radi sam i čvrstom rukom se upravlja iz jednog centra.

Prema njegovim rečima, od početka je bio protiv ulaska Dveri u privatno udruženje Boška, Đilasa, Jeremića i njihovih drugara.

– Nije tajna ni da sam ja od početka protiv ulaska Dveri u Savez za Srbiju – rekao je Nogo dodajući da je pristupanje nečemu takvom suprotno onome zbog čega su Dveri ušle u politiku.

On je istakao da ne prelazi u drugu stranku, jer samo u Dverima, od svih aktuelnih stranaka, video alternativu i želju da se menja celokupan sistem.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: