Srpska lista: Neće nas kupiti za šaku dolara!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Snažna podrška Srpskoj listi znači podršku našem pregovaračkom timu, na čelu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da se izbori za kompromis i bolji položaj srpskog naroda na Kosovu i Metohije, izjavio je predsednik SL Goran Rakić

– Srpska lista je državni projekat za očuvanje srpskog naroda na KiM. Nama za razliku od miljenika Prištine, nije potrebna kampanja puna lažnih obećanja. Naš program čine rezultati uveliko realizovanih projekata koji su u potpunosti promenili srpske sredine na Kosmetu, ali i projekti čije finansiranje je u potpunosti obezbedila naša država Srbija – rekao je Rakić uoči vanrednih pokrajinskih izbora 6. oktobra.

Prema njegovim rečima, Srpska lista nije klasična politička partija, već “barjak pod kojim se okupljaju svi oni koji su ponosni Srbi, koji čuvaju i vole svoju Srbiju, za razliku od Slobodana Petrovića, Rašića, Rade Trajković i Aleksandra Jablanovića i nisu spremni da prodaju veru za večeru niti da za šaku srebrnjaka izdaju najbolje među najboljima”.

Izbori su, ocenio je Rakić, prilika da svaki građanin, pod uslovom da mu Priština ne oduzme glas, kao hiljadama Srba na severu, sebi odabere legitimne predstavnike.

On dodaje da će odluka Prištine o zabrani glasanja s dokumentima Republike Srbije uticati na broj glasova koje će SL osvojiti, ali da neće dovesti u pitanje njenu pobedu.

– Priština je pokazala pravo lice, a međunarodna zajednica na ovo flagrantno kršenje zakona ćuti. Ali ćuti i na podršku Petrovića, Rašića, Trajkovićeve i Jablanovića koji su podržali ovu odluku. A odluka je doneta na zahtev Slobodana Petrovića, uz podršku zapadnih mentora, a s ciljem slabljenja snage Srpske liste – rekao je Rakić.

Kaže i da u SL veruju da će svaki građanin razumeti trenutak u kome se srpski narod nalazi i da ni po koju cenu neće dozvoliti da “prevaranti, sitne šićardžije i secikese” odlučuje o sudbini kosmetskih Srba.

– Jedino svih deset mandata u rukama Srpske liste garantuju institucionalnu snagu srpskog naroda – rekao je istakao je Rakić.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: