Vesić: Đilas je bio protiv 5.Oktobra, nije hteo da radi za Otpor!

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Mislio sam da nikada neću da doživim da Ðilas proziva bilo koga za 5. oktobar, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić, jer je, kako je rekao, Ðilas bio na suprotnoj strani od ljudi koji su demonstrirali


Vesić je ocenio da je licemerno što lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas govori o 5. oktobru, i istakao da je Ðilasov problem što postoje svedoci njegovog ponašnja pre i posle 5. oktobra. 

Kaže da svedoci mogu da potvrde kako je odbio ponudu Otpora da radi kampanju za njih.

– A kako bi prihvatio kada je u tom trenutku radio sa RTS-om?“, upitao Vesić.

On navodi da postoje i svedoci koji mogu da potvrde da je premijer Srbije Zoran Ðinđić 2001. godine podneo krivičnu prijavu protiv Ðilasa jer je išao po firmama i lažno se pozivao na Ðinđića.

– Dakle, stvarno je licemerno da Ðilas priča o 5. oktobru – poručio je Vesić.

On kaže i da kada je u pitanju bogaćenje, vreme posle 5. oktobra i politika bili su zlatni za Ðilasa. 

– Tada je Ðilas postao Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik. Kakvko je to vreme za Ðilasa bilo najbolje se vidi po tome da je 2006. godine prijavio da ima ženinu vilu na Dedinju, automobil iz 2003. godine i 70.000 evra ušteđevine. Kada je otišao sa vlasti, 2016. godine prijavio je da ima 24 miliona evra u nekretninama. Tako je u zlatnom vremenu koje je proveo na vlasti ovaj čarobnjak u bogaćenju na račun građana postao milioner – ukazuje Vesić.

Navodi i da Ðilas stvarno misli da će se zaboraviti kako je oteo u Pionirskom gradu zemljište namenjeno za dečije igralište i napravio Kuću Velikog brata, prvi rijaliti u Srbiji na kojoj je zaradio milione.

Vesić kaže da i danas , 5. oktobra, podseća Ðilasa da važi njegov poziv da izađe sa njim na TV duel.

– Kao što sam ga zvao 4. oktobra a zvaću ga i 6. oktobra. Ako se usudi ikada da prihvati poziv na duel biće to prilika da pričamo o tome kako se obogatio ali i šta je zaista radio 5. oktobra 2000. godine – napominje Vesić.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: