Vučićevi spinovi i pecanje naivne opozicije

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Poznato je da se na Vučićeve spinove, naivna opozicija uvek upeca i potrči na izbornu klanicu na kojoj bude samlevena i osramoćena uvek gore nego na prethodnim izborima.
Pred proślogodiśnje izbore u Beogradu (baś uoči Srpske Nove godine!), Vučićevi mediji plasirali su lažnu vest sa ISTIM naslovom koji danas (na srpski Božić!) krasi sve novine u Srbiji!
Dakle, Vučićeva propagandna maśinerija se viśe i ne trudi da ubedljivo laže nego kopira stare, već plasirane laži, onda kada treba da navuče opoziciju na izbore koji će cementirati Vučićevu diktaturu i dati joj joś jedan legitimitet.
Samo krajnje naivni mogu da poveruju da je Vučić zaista ‘gotov’ i da će izgubiti na izborima baś sada kada je medijski jači nego ikada i kada je opozicija nesložna i bez ikakve koncepcije.
Vučić možda jeste lud, ali sigurno nije glup i nikada se ne sme potcenjivati…

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: