Zelena stranka: Raspušten zemunski odbor Zelene stranke

RSS SIA

 • Beograd: Uhapšene lažne hodže!
  Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema. The post Beograd: Uhapšene lažne hodže! appeared first on SIA.
 • Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra
  Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo", dogovoren je koncept ekspertske vlade. The post Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra appeared first on SIA.
 • Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija?
  Čedomir Jovanović, lider LDP, koji je osumnjičen da je krajem jula napao i udario reketom vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju Žarka Ivkovića, danas se nije pojavio na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu The post Čedmir Jovanović nije došao na saslušanje, idući put ga privodi policija? appeared first on SIA.
 • Veljko Ražnatović pobedio pa odustao od prvenstva zbog povrede ruke
  Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (23) teško je podneo vest koju mu je saopštio doktor na  merenju za polufinalni meč državnog prvenstva protiv Milosava Savića u Smederevu. Naime, Veljko je prošao vagu, bio spreman da izađe u ring uprkos povredi za koju je znao još od četvrtka kada je išao na snimanje, ali doktorova je bila […]
 • Banja Luka: Odlaganje skupa „Smisao srpskog svijeta“ zbog epidemiološke situacije
  SNP – Izbor je naš donio je odgovornu odluku da, zbog teške epidemiološke situacije u regionu, odloži najavljeni i već pripremljeni skup „Smisao srpskog svijeta“, koji je trebalo da se održi u Banja Luci u subotu 31. oktobra 2020. Ovakvom odlukom sprječavamo mogućnost ugrožavanja zdravlja učesnika koji su trebali doći iz Srbije, Crne Gore i […]

Zemunski odbor Zelene stranke zvanično je suspendovan.

Zemunski odbor, kao ni odbornica izabrana na listi Zelene stranke, koja je već ranije isključena iz Zelene stranke, nisu poštovali odluke stranke. Zbog toga je, kako se kaže u zvaničnoj odluci Izvršnog odbora Zelene stranke, na osnovu člana 35. stav 1. tačka 7. Statuta Zelene stranke, kojim je propisano da Izvršni odbor učestvuje u formiranju i ostvarivanju politike stranke i suspenduje rad odbora stranke u slučaju problema u njihovom radu, donesena Odluka o suspendovanju rada Opštinskog odbora Zelene stranke Zemun i prestanku funkcija svim izabranim organima i telima pomenutog odbora.

Ova odluka donesena je zbog neizvršavanja osnovnih zadataka od strane funkcionera odbora, kao i neaktivnosti odbora. Opštinski odbor Zemun nije izvršavao odluke dobijene od strane Predsedništva stranke, među kojima je i osnovno ažuriranje baze podataka, obaveštavanje članova o aktivnostima, kao i održavanje sastanaka sa članovima zainteresovanim za aktivnosti stranke. Pored toga, funkcioneri Opštinskog odbora Zemun nisu učestvovali na redovnim sastancima stranke, kao ni u osnovnom radu Zelene stranke i time su doprineli lošem ugledu stranke na teritoriji Opštine Zemun.

Novi Opštinski odbor Zelene stranke Zemun biće formiran nakon odluke predsednika stranke o imenovanju poverenika za osnivanje tog odbora.

RSS Sport – Dnevni sportski list

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar: