3 TRETMANA ZA LEPŠU LETNJU FIGURU

Sa dolaskom toplijih dana i porastom temperature, raste i naša svest o stanju našeg tela, s obzirom da nam predstoji sezona sunčanja i kupanja. Da bi imali savršenu figuru, potrebno je da tokom čitave godine budemo disciplinovani po pitanju ishrane i fizičke aktivnosti. Ponekad ipak i pored ogromnog odricanja i napora koji ulažemo tokom godine, na svom telu uočavamo određene nesavršenosti koje bi želeli da nisu tu kada leto počne. U borbi sa ovim izazovima, rešenje može biti u određenim kozmetičkim tretmanima i procedurama koje nam mogu pomoći da poboljšamo svoj izgled i da na taj način povećamo samopouzdanje koje nam je neophodno za savršeno letovanje.

Bilo da želite da zategnete kožu, smanjite obim ili da se rešite neželjenog celulita, kozmetički tretmani koje ćemo vam predstaviti su efikasan način da ostvarite svoje ciljeve i zablistate tokom letnjih meseci.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija ili lipoliza predstavlja jednu od najefikasnijih metoda za eliminaciju lokalno nagomilanih masnih naslaga i celulita pomoću niskofrekvetnog ultrazvuka. Zbog svoje efikasnosti u razbijanju masnih naslaga ovaj tretman se ponekad naziva i nehirurška liposukcija. Sam tretman je potpuno bezbolan, bezbedan i ne zahteva nikakvo vreme oporavka, pa je zbog toga veoma zastupljen kod osoba koje žele da ciljano eliminišu masne naslage sa određenih delova tela.

Tretman kavitacije funkcioniše tako što sonda za kavitaciju emituje niskofrekventi ultrazvuk, čiji efekat dovodi do pucanja membrane masnih ćelija i izlučivanja njihovog sadržaja u međućelijski prostor našeg organizma. Naše telo, potom, razgrađuje oslobođene masti isto kao i sve druge masnoće koje unosimo hranom. Iz tog razloga, u periodu dok se obavlja serija kavitacionih tretmana neophodno je pridržavati se strogih pravila po pitanju unosa kalorija, kako bi olakšali našem organizmu u razgradnji oslobođenih masnoća. Takođe, savetuje se i povećan unos vode i pojačana fizička aktivnost kako bi ukupan efekat i krajnji rezultati bili veći.

Svakako, treba napomenuti da se ovim tretmanom uništavaju lokalno nagomilane masne naslage i da on ne predstavlja metod za rešavanje preterane gojaznosti, pa ne treba očekivati „magičan“ tretman kojim možete izgubiti 20 kilograma za par nedelja.

RADIOTALASNI LIFTING KOŽE TELA

Problem opuštene kože se najčešće javlja nakon naglog mršavljenja, trudnoće i porođaja ili jednostavno sa godinama života u procesu starenja. Radiotalasni lifting je najpopularniji tretman koji rešava ovu problematiku zato što omogućava efikasno zatezanje opuštene kože bez ikakve hirurške intervencije. Tretman je potpuno bezbolan, komforan i ne zahteva oporavak a njegovi efekti su vidljivi već nakon prvog tretmana. Funkcioniše tako što se pod dejstvom radiotalasa zagreva središnji sloj kože u kome su smešteni kolagen i elastin, koji koži daju čvrstinu i elastičnost. Toplota koju radiotalasi emituju stimuliše proizvodnju novog kolagena što rezultuje time da koža dobija čvršći, zategnutiji i podmlađen izgled i glatkoću.

VAKUM FIT 100

Vakum fit 100 je efikasna i komforna metoda koja je namenjena, pre svega, eliminaciji tvrdokornog i upornog celulita. Takođe, efikasno odstranjuje višak tečnosti i toksine iz organizma i time utiče na to da naša koža bude glatka i izgleda zdravije i zategnutije.

Funkcioniše tako što se na kožu najpre nanose specijalni anticelulit termo gel i cryo gel, koji potom, pod dejstvom vakuma prodiru u dublje slojeve kože gde ispoljavaju svoj efekat. Tretman se završava manuelnom limfnom drenažom kako bi se pospešio rad limfnog sistema.

Kako efekat gelova traje 48 sati, za maksimalan efekat se preporučuje serija od nekoliko tretmana sa razmakom od 2 dana.

Ove tremane, pojedinačno ili u kombinaciji, možete isprobati u Laserskom Centru Adriatique, a više o samim tretmanima možete pročitati na sajtu adriatique.rs .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *