Aranđelovac: Uhapšen visoki funkcioner Dveri zbog droge!

Policija je sinoć u Aranđelovcu uhapsila Uroša Savića (26) i Čedu Praščevića (31) kod kojih su pronađeni marihuana, nož i drvena palica! Ovo je već drugi slučaj hapšenja zbog narkotika ljudi bliskih Bošku Obradovaću, jer je nedavno uhapšen narko-diler Mladen Novaković zvani Tocilo,  Obradovićev prijatelj, a po nekim izvorima i kum Boška Obradovića!

Savić, inače član Izvršnog odbora Dveri Boška Obradovića, u javnosti je postao poznat kada je nakon upada u zgradu RTS-a tvrdio da u pritvoru 50 sati nije dobio ni hranu ni vodu, ali su snimci su ubrzo razotkrili da je Savić sve slagao.

Pretresom iznajmljenog stana u Aranđelovcu, kod Savića i Praščevića pronađena je droga, palica i nož. Oni se sumnjiče za omogućavanje uživanja opojnih droga i nedozvoljeno držanje zabranjenih supstanci odnosno opojnih droga i privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dverjanin Savić inače je u žižu javnosti javnosti dospeo u martu prošle godine kada je polomio staklo na ulazu u RTS prilikom upada pristalica Saveza za Srbiju u zgradu javnog servisa.

Proveo je 48 sati u pritvoru, a po izlasku je u emotivnoj ispovesti ispričao da ga je policija maltretirala i da čak 50 sati nije ništa ni jeo ni pio.

Na snimku sa kamera koji je emitovan na konferenciji ispostavilo se da je Savić sve slagao i da je u policiji i te kako jeo i sendviče i pio vodu, a da su mu policijske službenice čak nudile i sok i kafu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.