Beograd: Ubijen crnogorski narko-diler na Bežanijskoj kosi

U klasičnoj mafijaškoj sačekuši na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-godišnji Marko Vuković iz Kotora, koji je preminuo na licu mesta.

Marko Vuković bio je crnogorski narko-diler koji je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva.

U klasičkoj sačekuši ispred škole u Ulici Danila Lekića Španca, ubijen je dok je u kolima bio sa troje maloletne dece, sa dve ćerke i sinom, iako je u prvom momentu javljeno da je u kolima bila njegova supruga! Roditelji druge dece prepoznali su Vukovićeve ćerke i sina koji su bili u kolima sa žrtvom u momentu likvidacije, što samo govori o surovosti ove egzekucije. Na licu mesta pronađeno je pet čaura.

Prema saznanjima UBPON (Uprave za borbu protiv organizovane narko-mafije), Vuković je bio u kolima sa decom u vozilu BMW ispred škole. U tom momentu, ubica mu je prišao sa leđa, došao do vozačevih vrata i pucao mu u glavu.

Kako saznaje UBPON, ubijeni Marko Vuković inače je godinama radio kao mornar na prekookeanskim brodovima. Prema operativnim saznanjima policije, bio je uključen u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi. Ipak, operativna saznanja ukazuju na to da nije bio pripadnik ni škaljarskog, niti kavačkog kriminalnog klana iz Kotora.

Hitna pomoć je potvrdila da su ekipe na terenu,a i sat i po vremena posle ubistva motor BMW-a je i dalje uključen jer je u toku uviđaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.