Kladionice izbacile kvote za izbore: Đilasov Ponoš AUTSAJDER, gori i od MILICE ZAVETNICE!

26 јануара, 2022 Redakcija 0

Tako je kvota za drugo mesto u prvom krugu predsedničkih izbora na lidera Dveri Boška Obradovića 11, na potencijalnog kandidata koalicije okupljene oko Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Zdravka Ponoša 3, na lidera DJB Sašu Radulovića 4, na Miloša Jovanovića, predsednika Demokratske stranke Srbije kvota je 3,5, a na potpredsednicu SSP Mariniku Tepić takođe 3,5.

Političar iz Crne Gore o POZADINI planiranog atentata na Vučića: “Šef kavačkog klana je Milo Đukanović!”

25 јануара, 2022 Redakcija 0

– Crna Gora postaje žarište, jer je narkokartel napravljen u vreme Mila Đukanovića. To je nastavak priče o državnom švercu cigareta, veliki iznosi novca su u igri. Ono što posebno zabrinjava su kontakti kriminalnih struktura sa nekim velikim međunarodnim obaveštajnim službama jer se tu radi o specijalnim operacijama. Ne znate nikad da li se te neke velike službe bore protiv šverca kokaina ili podržavaju šverc kokaina, zbog nekih slojih interesa. Nije dobro što smo deo nekih velikih međunarodnih igara – ispričao je Medojević.

Beba pronađena NA MINUS 20 STEPENI u kartonskoj kutiji za jaja! (VIDEO)

24 јануара, 2022 Redakcija 0

Policija je otvorila istragu i traga za majkom koja je ostavila novorođenče što se tretira kao ubistvo maloletnika. Bračni par Litvinov, koji je bebu odvezao do bolnice i koji imaju već tri sina, žele da je usvoje ali moraju da vide da li mogu da se pronađu roditelji ili rođaci bebe. Za sada im nije dozvoljeno da je viđaju ali oni svakodnevno dolaze u bolnicu i donose neophodne stvari za devojčicu.