Bogatić: Kum Ivice Dačića pedofil, optužen da je skidao i pipkao ćerku?!

Ilija M. (53) i njegov sin Uroš M. (26) uhapšeni su pošto ih je J. M. (12) optužila da su je skidali golu i pipkali. Ilija i njegova supruga imaju desetoro dece, ministar Dačić kumovao je ovom pedofilu i krstio mu ćerku. Ilija u policiji: Samo sam je golicao


Kad bi se napio, otac me je skidao golu i dodirivao po telu. I brat me je dodirivao kad se napije, ali on me nije skidao.

Devojčica J. M. (12) iz Mačvanskog Metkovića kod Bogatića, koju je Ivica Dačić krstio 2008. godine, prijavila je u četvrtak oca Iliju M. (53) i brata Uroša (26) da su je seksualno zlostavljali! Ilija i Uroš su uhapšeni, a u policiji su se pravdali da ih je J. M. lažno optužila! Ilija se još i pravdao „da je samo očinski golicao ćerku“.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, devojčica pohađa sedmi razred osnovne škole u Glušcima, a u četvrtak se požalila razrednom starešini da već godinu dana trpi zlostavljanje u porodici.

– Nastavnik je o svemu obavestio školsku upravu, a zatim je J. M., u pratnji starije sestre koja je udata u susednom selu, otišla u policiju. Devojčica se požalila da ju je otac često tukao i terao je da ide u nadnicu, da bere duvan, a da joj je sav zarađen novac uzimao i trošio na alkohol. Kazala je, takođe, i da ju je u poslednjih godinu dana često skidao golu kad se napije, pa ju je dodirivao po intimnim delovima tela. Tvrdila je i da ju je brat Uroš, kad se napije, neprikladno dodirivao po telu, ali da je on, za razliku od oca, nije skidao golu – navodi naš izvor iz istrage.

Primili ogromnu pomoć države i dobrotvora

Porodica male J. M. je prethodnih godina dobila veliku pomoć u novcu i stvarima od države i dobrotvora. Početkom novembra 2008. njihov kum Ivica Dačić uručio im je ključeve kuće koja im je kompletno adaptirana i proširena o trošku opštine Bogatić. Zatim je u februaru 2012. prikupljeno više od pola miliona dinara kako bi se ovoj porodici isplatio dug za struju. Tada im je uručena i električna peć, nekoliko paleta hrane, televizor i druga pomoć. Takođe, na Bogojavljenje 2013. Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ donirala je ovoj porodici traktor IMT 539. Ubrzo zatim, na poklon su dobili i traktorsku prikolicu, kao i sistem za navodnjavanje, pesticid i seme za sadnju.

Ilija i Uroš su potom uhapšeni i protiv njih je podneta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje i rodoskrvnuće (incest).

– U toku istrage biće saslušani svi svedoci kako bi se utvrdilo da li je devojčica zaista zlostavljana ili je reč o lažnoj prijavi, s obzirom na to da su Ilija i Uroš izričito tvrdili da nisu zlostavljali devojčicu. Ilija je napomenuo i da se samo igrao sa ćerkom i, kako je rekao, očinski je golicao – rekao je naš sagovornik.

Navodno zlostavljana devojčica, inače, ima još devetoro braće i sestara. Ova porodica je živela u teškim uslovima i u više navrata su primili pomoć od države i raznih dobrotvora (vidite okvir). J. M. je rođena kao deveto dete u toj porodici, a Ivica Dačić je 2008, u vreme dok je bio potpredsednik vlade i ministar policije, bio njen kum na krštenju. Tad je J. M. imala samo godinu i po dana.

Dačić je prihvatio da bude kum porodici koju do tada nije ni poznavao u nameri da promoviše porodice sa mnogo dece. Tada je izjavio da mu je čast što je kumovao ovakvoj porodici, „jer Srbija ima jednu od najvećih kriza – krizu potomstva“.

– Ne mogu reći da im želim plodan život, jer ga već imaju, ali im želim život u blagostanju – poželeo je Dačić tada svojim novim kumovima.

Pomagao mnogima

Pomagao sam mnogim porodicama, pogotovo onima sa više dece. Na putu sam i nisam upućen u to šta se dešava sa mojom kumicom, ali prepustiću istražnim organima da urade sve što je u njihovoj nadležnosti, a ja ću joj svakako pomoći i naći ću joj se u nevolji

Ivica Dačić

Prema nezvaničnim saznanjima, Ivica im svake godine pošalje poklon za slavu.

Ibojka M., Ilijina supruga i majka male J. M., u petak nam je u svojoj porodičnoj kući rekla da ne veruje da su njeni muž i sin počinili incest sa njenom ćerkom.

– Oni nisu krivi! Imam desetoro dece i naravno da dođe do nekih problema, ali tvrdim da nisu radili takve stvari sa mojom ćerkom – rekla je Ibojka.

Interesantno je i da mnogi meštani Mačvanskog Metkovića nisu znali da su Ilija i Uroš uhapšeni zbog zlostavljanja devojčice.

– Čuli smo da su uhapšeni, ali mislili smo da je to zbog toga što su napali Ilijinu stariju ćerku i njenog muža jer se udala bez pristanka roditelja. Prvi put čujemo za incest i seksualno zlostavljanje… Ilija jeste malo čudan kad popije, ali ne mogu da verujem da bi to uradio ćerki… Mada, pijanom čoveku svašta može pasti na pamet… – kažu začuđene komšije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.