Doktor Miroslav Stojanović Džiga favorit u trci za novog gradonačelnika Kragujevca!

Za nosioca liste i kandidata za gradonačelnika pokret „Zajedno za Kragujevac“ predlažio je dr Miroslava Stojanovića – Džigu, uglednog i u gradu veoma popularnog kragujevačkog lekara neurologa i dugogodišnjeg sportskog radnika.

– Pozivamo sve građane, organizacije, udruženja, pokrete u gradu Kragujevcu da nam se pridruže u borbi da vratimo Kragujevcu staru slavu i na mesto koje mu pripada kao prvoj modernoj prestonici iz koje počinju sve promene, pozivaju iz ZZK u svom obraćanju javnosti i medijima.

Po njihovim rečima – teška su vremena danas za Kragujevac.

„Dočekali smo da nam iz godine u godinu, od izbora do izbora vlast obećava iste investicije poput: izgradnju novog Kliničkog centra, Severne obilaznice, nove autobuske stanice, podzemne garaže, rešenja za potpuni saobraćajni haos u gradu, obećanja da JKP „Šumadija” rešava sve komunalne probleme u gradu… I tako u krug”, podsećaju sugrađane iz Zajedno za Kragujevac.

Takođe, podsećaju Kragujevčane da su „videli razna čuda po gradu” poput izvršene rekonstrukcije centralne pijace, gde je dostignuće da se otvori makar nadstrešnica i izgradnju nove pešačke zone ispred prazne zgrade Suda za kojom nije bilo nikakve potrebe jer je stara na 50 metara, i još mnogo neuspelih projekata koji su višestruko naplaćeni građanima Kragujevca.

– Videli smo opozicione liste i odbornike koji su se kleli da im je Kragujevac na prvom mestu, da bi preko njih pretrčavali u stranku na vlasti, dočekali smo i da jedan „samozvani vojvoda” pređe u stranku na vlasti i preko nje postane član privremenog gradskog veća, navode iz ZZK.

Gledamo i danas beogradske političke stranke koje su se za izbore ponovo setile Kragujevca. Svi oni i vlast i opozicione stranke ponovo traže poverenje građana Kragujevca.

– Zajedno za Kragujevac zato upozorava da ne možemo davati poverenje onima koji su nas više puta izneverili. Iz tih razloga smo odlučili da građanima Kragujevca koji najčešće konstatuju da nemaju za koga da glasaju ponudimo listu Za Kragujevac i njenog kandidata dr Miroslava Stojanovića – Džigu, zaključuju u Zajedno za Kragujevac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *