Vuk Jeremić duže je vreme bio predmet obrade američke „obaveštajne zajednice“. Oni o njemu imaju obilje audio i video „produkcije“, a posebno su delikatne fotografije iz njegovog omiljenog apartmana u hotelu Waldorf Astoria u Londonu. * Amerikanci takođe imaju poseban pik na Jeremića i iz razloga što smatraju da je čvrsto povezan sa nemačkom tajnom službom.

vuk-jeremic-narkoman

Čak se sumnja da je Vuk od nemačke tajne službe dobio i nemačko državljanstvo! Kompromitujući materijali su prikupljani i u Beogradu i inostranstvu.Izvori govore da postoji poseban materijal o njegovom devijantnom ponašanju, ali i konzumiranju opijata (spida, trava, anfitamina!). Sve ovo biće upotrebljeno ukoliko Jeremić, nekim čudom i nesrećnim slučajem, postane predsednik Srbije i ako bude neposlušan, ako ne bude hteo da prizna Kosovo i da otkači Republiku Srpsku sa srbijanske sise…

tadic-i-njegov-decko-jeremic

Otac Vuka Jeremića, Mihajlo-Miško Jeremić, bio je ugledni komunistički kadar i direktor „Jugopetrola“ tokom devedesetih godina. No, kada je Srbija bila pod pritiskom rata na prostoru bivše Jugoslavije i nezabeležene inflacije, otac Vuka Jeremića odlazi poslom u London. Sa sobom vodi svog sina, koji napušta Prvu beogradsku gimnaziju u kojoj mu je profesor psihologije bio fatalni Boris Tadić i nastavlja da se školuje u Londonu. 

U oktobarskim demokratskim promenama 2000. godine, po uputstvima Miška, oca Vuka Jeremića, Vuk i Boris Tadić predvode kriznu grupu koja upada u „Jugopetrol“, preuzima vlast u energetskom gigantu i prisvaja vrednosne papire. Zbog toga Boris Tadić nije mogao da zaboravi svog omiljenog učenika, pa ga je promovisao u savetnika dok je bio ministar za telekomunikacije, a potom i ministar odbrane! Vuk Jeremić je propao kao kandidat za premijera, ali je prošao kao Tadićev predlog za ministra spoljnih poslova.

NEMAČKI DRŽAVLJANIN ?!

Prema tvrdnjama “Iner siti presa”, jednu od nedavnih debata o 12 kandidata koji se bore za mesto novog generalnog sekretara UN obeležilo je i pitanje dvojnog državljanstva koje, navodno, ima troje mogućih naslednika Ban Ki-muna.

Prema informacijama do kojih je došla ta američka neprofitna organizacija, koja se bavi istraživačkim novinarstvom, Vuk Jeremić, osim srbijanskog, ima i nemačko državljanstvo, Argentinka Suzana Malkora nosilac je i italijanskog pasoša, dok je kandidatkinja Kostarike Kristijana Figeres i francuski državljanin.

„Here from multiple sources are the results of the first straw poll; Inner City Press can also exclusively report that questions have arisen about dual nationality of some candidates, including Susana Malcorra (Italy), Christiana Figueres (France) and Vuk Jeremic (Germany), beyond their listed countries which nominated them. It should be noted that the UN’s “PHP” forms require such disclosures.“ (http://www.innercitypress.com/nextunsg1privatized072216.html)

Takvi podaci, kako piše ova organizacija, moraju biti obelodanjeni jer to nalažu pravila kandidovanja za neku funkciju u svetskoj organizaciji.

U Jeremićevom kabinetu u CIRSD, čiji je predsednik, ovu informaciju demantuju i tvrde da on nikada nije imao nijedno drugo državljanstvo osim srbijanskog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *