Proteklu nedelju obeležila je, van svake sumnje, neviđena medijska pažnja domaćih medija posvećena osnivanju nekakvog čudovišnog državnog Saveta za borbu protiv abortusa koji bi, valjda, trebalo da, poput najstrašnije inkvizicije, kontroliše žensku populaciju u Srbiji, tera žene da budu neme rađalice i mašine za fabrikovanje novih poreskih i vojnih obveznika ovoj, po svim šavovima raspaloj, teritorijalno nekompletnoj, duhovno obogaljenoj, ekonomski devastiranoj i u svakom smislu falš državi Srbiji.

papa

Najgora stvar u ovoj suludoj nameri aktuelnog režima je to što oni, koji su sami neuspeli abortusi (a što je transparentno i čak iz druge galaksije vidljivo!), hoće da odlučuju o abortusima svih državljanki Srbije. Da ne pominjemo sada i krajnju neodgovornost države Srbije prema deci i naročito prema samohranim majkama, čija egzistencija ne zanima nijednu instituciju ove nakaradne države.

Čudno je da se crkva još uvek ne oglašava po ovom pitanju, čeka valjda signal države da reaguje, da narodu složi priču o grešnom seksu i blagoslovenoj trudnoći koja nastaje iz tog, grešnog seksa, dakako, iako je nelogično i kontroverzno to što crkveni mudraci pripovedaju, ali šta zna narod i šta znaju vernici šta je kontroverza?!

Uglavnom, žene u Srbiji su s pravom uznemirene, država pokušava da reguliše njihovu privatnost a to, jednostavno, ne sme da prođe.

Jer, ako to prođe, proći će i sva naredna zadiranja države, koja polako ali sigurno klizi u latentnu fašizaciju, u privatnost njenih državljana.

Od ove i ovakve države Srbije sve se može očekivati, pa čak i tajno bušenje kondoma koji će se prodavati naknadno širom Srbije, hapšenje tzv. „pičkara“ (ginekologa, prim. aut.) koji vrše zvanično već nezakonite abortuse u državnim i privatnim klinikama, i ko zna kakve još smicalice i ujdurme ovog nenormalnog režima.

Pitanje abortusa ipak nije samo žensko pitanje jer, da bi žena postala trudna, potreban je i neki muškarac, koji se, i u ovom slučaju (!), izgleda, ništa ne pita!

Zato je potrebno sada, više nego ikada, da žene i muškarci u Srbiji složno ustanu protiv ove sulude namere režima i da zajedno, složno i glasno, kažu NE formiranju najavljenog monstruoznog, inkvizitorskog Saveta za borbu protiv abortusa.

IZVOR: KONKRETNO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.