vazda-pijani-nuns-onjaPrepodobni i nadasve prelepi Vukašin u srpskom novinarstvu ostaće upamćen kao apsolutna ništica * Prisetio sam se evo i sad kad sam seo da otpišem predsedniku NUNS Vukašinu Obradoviću zato što je dotični – najstrašnija pičketina! * Vukašin Obradović, priča se, funkciju treba da zahvali činjenici da je on redak primerak Srbina s juga koji je spreman da za ropsku porciju EU-SAD čvaraka radi u interesu Šiptara

Uvaženi Svetislav Basara svojevremeno je napisao da glodur „Vremena“ Dragoljub Žarković ima veliki problem jer, kako god da se namesti, na koju god stranu da se okrene – vidi mu se pička. Taj sam „basarizam“ naknadno ja iskoristio u odgovoru gazdi „Kurira“ napisavši da skraćeni Aca Rodić nema „Basarin problem“ – on, naime, jeste pička!

Logično, upravo ove novinarsko-ginekološke „stilske vežbe“ prisetio sam se evo i sad kad sam seo da otpišem predsedniku NUNS Vukašinu Obradoviću. Logično, zato što je dotični – najstrašnija pičketina!

Upućeni u karijeru prepodobnog i nadasve prelepog šefa NUNS Vukašina Obradovića kažu da se sa sigurnošću ne može tvrditi ni da on zna sva slova.

Prepodobni i nadasve prelepi Vukašin u srpskom novinarstvu ostaće upamćen kao apsolutna ništica. Čovek koji pokušava da se našoj profesiji obraća sa apostolske visine jedinog i neupitnog autoriteta, u karijeri dugoj tri decenije nije dobacio dalje od lokalnog vranjskog nedeljnika.

vukasin-nuns-i-zuti-lopov-pajtic
   Vukašin NUNS-onja i žuti lopov Pajtić u intimnom druženju

Pitao sam starije kolege, čak i one u penziji, guglao sam po internetu, prelistao silnu arhivu, ali nisam uspeo da nađem ni jedan jedini pažnje vredan tekst Vukašina Obradovića.

Upućeni u njegovu karijeru kažu da se sa sigurnošću ne može čak tvrditi ni da Vukašin zna sva slova. Objašnjavaju i da Obradović svoju funkciju treba da zahvali pre svega činjenici da je on redak primerak Srbina s juga centralne Srbije koji je spreman da za ropsku porciju evrounijatsko-amerikanskih čvaraka radi u interesu Šiptara.

Vukašin Obradović, priča se, funkciju treba da zahvali činjenici da je on redak primerak Srbina s juga koji je spreman da za ropsku porciju EU-SAD čvaraka radi u interesu Šiptara.

Kako god bilo, tek taj i takav Vukašin Obradović pozvao je javnost u Srbiji da bojkotuje Informer! Zašto? Zato što smo u tekstovima o uredniku KRIK-a Stevanu Dojčinoviću raskrinkali nakaznu suštinu onoga što se u javnosti danas lažno predstavlja kao nezavisno i istraživačko novinarstvo.

U očajničkom pokušaju da zataška činjenicu da njegov pajtos Dojčinović posluje sa osuđenim narko-dilerom, da je bolesni sadomazohista koji sam sebe probada kukama i kači o plafon (!?!), da je saradnik francuskih obaveštajaca od kojih je uzimao keš, da mu je kao ekstremisti zabranjen ulazak u Rusiju; u paničnom strahu da će se preko finansija šefa KRIKA-a otkriti i njegovi smrdljivi finansijski tragovi Vukašin Obradović u ime NUNS objavljuje fašistički proglas u kome poziva na uništenje Informera!?!

Samo, Vukašine, nisi ti te sreće. Informer nikada i nipošto neće odustati. Došlo vreme da se sve mračne tajne saznaju. Pa i tvoje, Vukašine.

p. s. Kako te beše zovu oni tvoji prijatelji s juga? Beljilj? Behljulj?

Izvor: Informer