EVO KO JE ČOVEK koji je pomirio Žareta i Gocija(VIDEO)

Raspad dueta krajiških pevača Žareta i Gocija, pogodio je sve ljubitelje ove vrste narodne muzike.

Žare i Goci su raskinuli svoju poslovnu saradnju 2014. godine i sve do ove godine se nisu nigde pojavljivali zajedno. Razlozi za razlaz dueta ostali su nepoznati do danas. Pored brojnih spekulacija, ni Žare ni Goci nisu nikad konkretno naveli šta ih je to posvađalo i udaljilo. Svađa Žareta i Gocija je trajala punih 8 godina.

No jedan čovek je uspeo da ih pomiri. U pitanju je Vlado Đajić, neurolog, univerzitetski profesor i doktor medicinskih nauka iz Banja Luke.

Narodno veselje u Dragočaju Banjalučani ali i građani širom Republike Srpske dugo će prepričavati zahvaljujući predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a dr Vladi Đajiću koji je pomirio Žareta i Gocija!

To veče oduševljena publika je uglas zapevala dobro poznate hitove ovog krajiškog dueta.

Čovek koji je zaslužan za pomirenje Žareta i Gocija, Vlado Đajić ostao je nekako van fokusa medija kada je objavljena vest o pomirenju krajiških Rolingstonsa.

A evo ko je dr Đajić:

Vlado Đajić je rođen 4. oktobra 1965. godine u Banjoj Luci, SFRJ. Zaposlen je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske kao specijalista neurologije, a bio je i šef Odjeljenja za cerebrovaskularne bolesti. Redovni je profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Zamjenik je predsjednika Odbora za hronične nezarazne bolesti Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske (ANURS).

Autor i koautor je sedam knjiga i preko 60 radova u časopisima, zbornicima i kongresima. Za v. d. direktora JZU Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske je imenovan 31. marta 2017. godine, a zatim 25. maja 2018. godine za generalnog direktora UKC RS. Na oktobarskim opštim izborima 2018. izabran je za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske ispred Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD). Član je skupštinskog Odbora za zdravstvo, rad i socijalnu politiku i Odbora za evropske integracije i regionalnu saradnju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *