Horoskop za ponedeljak 15.08.2016.

astrologija

Ovan

21. mart-20. april

Posao

Veoma dobra poslovna prilika mogla bi da vas digne iz monotonije i dosade na poslu i valjalo bi iskoristiti tu šansu što pre kako biste napredovali. To može biti vaš put do povišice.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku danas je stanje stabilno, uz povremenu pojavu osećaja da ipak nešto nedostaje. Ne odbijajte predloge patnera da izađete ili da odete na kraći put jer tu biste mogli da pronađete osveženje koje vam treba. Slobodnima će se ukazati šansa za neobavezan flert koji će ih opustiti i biti šlag na tortu na današnja dešavanja.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

 

Bik

21. april-20. maj

Posao

Danas bi svi poslovni konflikti mogli kulminirati, strpite se za neki drugi put jer biste u protivnom baš danas mogli baciti senku na sav vaš dosadašnji rad

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku danas pažljivo saslušajte partnera šta ima da vam kaže. Vaša tvrdoglavost mu uliva dodatnu nervozu. Slobodnima mogućnost upoznavanja sa mlađom osobom preko zajedničkih prijatelja.

Zdravlje

Čuvajte se prehlada.

Blizanci

21. maj-20. jun

Posao

Danas imate priliku da ispravite grešku koju ste napravili u prethodnom periodu. Neka vam to bude za nauk da ne slušate slepo druge.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku danas izbegavajte rasprave sa partnerom i ne trudite se po svaku cenu da mu dokazujete da ste u pravu. Slobodnima se smeši flert u putu od ili do posla.

Zdravlje

Više se odmarajte.

Rak

21. jun-22. jul

Posao

Prijaće vam današnja poslovna dinamika, kroz rad ćete se ponovo zbližiti sa kolegama sa kojima ste imali narušene odnose.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku danas će situacija biti toliko napeta da ćete pomišljati na najgore. Čak i ukoliko ste pred prekidom, pokušajte da se smirite i budete što pribraniji. Slobodni će doživeti udvaranje više osoba iz istog kruga ljudi, ali pitanje je da li baš morate da izaberete nekog. Ne žurite.

Zdravlje

Glavobolje usled stresa.

Lav

23. jul-22. avgust

Posao

Danas imate šansu kakva se retko pruža. Iskoristite je i ne žalite.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku situacija je stabilna. Preporučuje se porodični boravak u prirodi. Pomozite partneru oko kućnih poslova, biće vam jako zahvalan, podsetićete ga na vašu nesebičnost u koju se zaljubio. Slobodnima ništa spektakularno na polju ljubavi jer ćete biti jako izbirljivi i ispitivački nastrojeni.

Zdravlje

Slaba cirkulacija.

Devica

23. avgust-22. septembar

Posao

Dan povoljan za sklapanje kontakata sa novim ljudima koji će pomoći vaš brz razvoj, realizaciju projekata i zacrtanih poslovnih ciljeva.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku držaćete uzde u svojim rukama, ali povremeno dozvolite partneru da vas opusti. Partner vam sprema iznenađenje, ne bi valjalo da ga pokvarite tako što ćete zapitkivati. Slobodni će ostaviti po strani udvarače jer će biti više okrenuti sebi, što je dobro.

Zdravlje

Kratkotrajne kožne tegobe.

Vaga

23. septembar.-22. oktobar

Posao

Poslovna dešavanja će vas dezorjentisati i bićete pomalo zbunjeni. Opustite se i završite svoj deo posla, nije povoljan dan za negodovanje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku napetost i nezadovoljstvo bi mogli da kulminiraju, ali partner nije raspoložen za rasprave. Izađite negde sami ili sa prijateljima, prijaće vam. Slobodnima predstoji zanimljivo poznanstvo sa starijom ili mlađom osobom, ali bićete uzdržani dok celu stvar ne ispitate.

Zdravlje

Problemi sa gorušicom.

Škorpija

23. oktobar-22. novembar

Posao

Napredak na poslu uprkos pritiscima, sukobima sa kolegama i nadređenima. Iskoristite ovaj priliv energije da unesete kreativnost u svoj poslovni život. Dan je povoljan za ostvarivanje dobrih poslovnih ideja.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku nezadovoljstvo, netrpeljivost i raniji konflikti danas mogu eskalirati. Većini pripadnika znaka je danas predviđen prekid odnosa. Slobodnima je teško da kontrolišu svoje strasti i simpatije prema osobi koja im se sviđa, što druga strana može protumačito kao napadno ponašanje.

Zdravlje

Problemi u lumbalnom delu kičme.

Strelac

23. novembar-21. decembar

Posao

Dan je povoljan za završavanje svih nagomilanih poslova, pa čak i za dovršavanje poslova mnogo pre roka.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku dan je povoljan za rešavanje neugodnih situacija. Otvorite se prema partneru i recite mu šta vam smeta. Slobodnima će se jedna osoba veoma direktno udvarati, ali nećete znati kako da se postavite u ovoj situaciji. Svakako ostavite stidljivost po strani.

Zdravlje

Dobro.

Jarac

22. decembar-19. januar

Posao

Sklonite se od napetih kolega, ne ulazite u rasprave i pokušajte da svoj posao obavljate na miru. Nemojte se danas peforsirati jer vas ne očekuju spektakularna dešavanja.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku sve je stabilno, uz obostranu predanost, ali vi biste danas negde izašli sami ili sa društvom. Slobodno to uradite, partner će vas razumeti. Slobodnima se smeši neobavezan flert i avantura, samo vodite računa da ne šaljete pogrešne signale.

Zdravlje

Povišen pritisak usled stresa.

Vodolija

20. januar-19. februar

Posao

Sve rešavate u žurbi i hodu, što vam prija i uspećete da završite sve nagomilane obaveze i zadatke.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku vaš partner trpi vaše izlive emocija, čas pozitivnih, čas negativnih. Partner je divan i prilagođava vam se, ali vodite računa da ipak malo usporite da ne biste izazivali nervozu kod njega na kraju dana. Slobodnima se ukazuje poznanstvo koje može prerasti u ozbiljniji odnos. Nemojte žuriti jer druga strana sporije konkretizuje stvari.

Zdravlje

Nesanica.

Ribe

20. februar-20. mart

Posao

Situacija na poslu je opuštena i usporena. Mogli biste se pokrenuti i ubrzati, jer postoji šansa za prijatna poslovna događanja.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku situacija će se samo prividno srediti. Partner nije voljan za rasprave, ali nemojte to tumačiti kao da će se problemi rešiti. Savetuje se izlazak sa društvom. Slobodni će imati zanimljiva poznanstva, ali to neće biti dovoljno da vas emocionalno pokrene. Više ćete uživati u izlascima u šoping ili u restoran sa prijateljima.

Zdravlje

Stres i psihička preopterećenost.

 

Pripremila: Milena Gajić, astrolog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *