Horoskop za sredu 17.08.2016.

horoskop dnevni

Ovan

21. mart-20. april

Posao

Prati vas umor i iscrpljenost, ali ipak uspevate da idete u korak sa dnevnim zadacima.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku partner će se potruditi da vam ugodi i to će vam prijati. Slobodni će uživati u društvu prijatelja ili rođaka i odbiće pozive za izlaske.

Zdravlje

Više se odmarajte.

 

Bik

21. april-20. maj

Posao

Ukazuju vam se dobre poslovne šanse, ali nemojte uletati u njih dok ne završite sve svoje obaveze.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku kiptaćete od besa usled nagomilanog nezadovoljstva, ali će vas radosna vest iz kruga porodice jako obradovati i udaljiti od loše emotivne atmosfere. Slobodni će taktizirati sa osobom koju su nedavno upoznali, uprkos tome što se vidi da vas ta osoba obara s nogu.

Zdravlje

Bolovi u vratu.

Blizanci

21. maj-20. jun

Posao

Vaše poslovne ideje su prihvaćene, no nije vreme za opuštanje. Moraćete još jače da zapnete.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku staloženiji ste i spremni da popustite partneru, no to on to shvata sa određenom dozom rezerve. Slobodni će upoznati nekog preko zajedničkih prijatelja.

Zdravlje

Loš apetit

Rak

21. jun-22. jul

Posao

Iznervirani ste drskim ponašanjem kolega i dolazite u situaciju da smatrate da vas ometaju i da vam podmeću nogu. Nemojte se nikom žaliti da ne ispadnete tužibaba.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku danas ćete biti raspoloženi za druženje sa prijateljima više nego sa partnerom. Slobodni će biti okrenuti sebi i svojim hobijima.

Zdravlje

Dobro.

Lav

23. jul-22. avgust

Posao

Mogućnost dobrih vesti o povišici ili napredovanju na bolji položaj, ali se od vas traži da se ne opuštate.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku uživaćete u pažnji vašeg partnera i oduševljeno ćete prihvatati njegove predloge. Vodite računa da mu ne obećate više nego što možete da ispunite. Slobodnima će jedna zanimljiva osoba ulepšati dan, a mogućnost da je odvedu na sastanak još u prvih pet minuta je ogromna. Uživajte.

Zdravlje

Suva koža. Unosite više tečnosti.

Devica

23. avgust-22. septembar

Posao

Sve vam se obaveze ukrštaju i pitate se ima li kraja. Opustite se i shvatite da ne može sve da vam bude prioritet.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku partner bi mogao da se oseti zapostavljenim i da vam prebaci da ste nepouzdani. Nemojte se opterećivati imaćete priliku da ga smirite. Slobodni žele avanturu, ali nailaze na osobe koje bi htele ozbiljnu vezu. Ma, bolje vam je i sami.

Zdravlje

Povišen pritisak.

Vaga

23. septembar.-22. oktobar

Posao

Praktični ste i svoje poslove završavate brzo. U pauzama razmišljate kako da dođete do bolje poslovne prilike i počinjete da radite na nekim idejama.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku osetićete hladan talas koji će vas okrenuti leđima partneru. Uvereni ste da će i on učiniti isto. Slobodnima se smeši flert sa više osoba, ali na kraju dana nećete nikoga izabrati.

Zdravlje

Dobro.

Škorpija

23. oktobar-22. novembar

Posao

Nikako da se pomirite sa zahtevima koji vam se nameću od strane nadređenih. To stvara konflikte situacije na poslu. Povedite računa da ne kažete nešto zbog čega biste kasnije žalili.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku partner pokušava da vam natrlja na nos osećaj krivice. To u vama budu razmišljanja o razlazu. Slobodnima će se udvarati jedna zanimljiva osoba, ali vi kao da nećete imati volje da joj posvetite pažnju.

Zdravlje

Bolovi u krstima.

Strelac

23. novembar-21. decembar

Posao

Danas ćete zapnuti više i vaš trud će uroditi plodom. Pohvale će pljuštati sa svih strana, ali konkretno reči o povišici ili boljem radnom mestu neće biti.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku situacija je stabilna uz puno topline i nežnosti sa vaše strane i partneru to prija. Slobodnima se smeši mogućnost za vatren flert i avanturu.

Zdravlje

Odlično.

Jarac

22. decembar-19. januar

Posao

Danas radite opuštenije i sporije i to vam prija, uprkos kolegama koje žele da vas ubrzaju. Nemojte im popuštati jer do sad ste radili mnogo više od njih.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku situacija je stabilna i partner vam sprema prijatno iznenađenje. Slobodni će se zaljubiti u nekoga, ali neće još otkrivati svoje karte.

Zdravlje

Odmarajte više.

Vodolija

20. januar-19. februar

Posao

U totalnom ste haosu, ali to je vaša deviza. Mogućnost da uspete u onome što već dugo želite.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku vaš partner će imati potrebu za vašom pažnjom. Popustite mu, neće vam pasti kruna s glave. Slobodni će otići na sastanak i provešće se lepo.

Zdravlje

Dobro.

Ribe

20. februar-20. mart

Posao

Zainteresovani ste za poslovne predloge koje sve vaše kolege odbijaju. Vreme je na vašoj strani, a sve protekle obaveze ste završili.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku imate osećaj da vas partner jako zapostavlja i da ne mari za vas, a to što se ne trudi da vam pokaže da niste u pravu kad mu zamerate, vas još više ljuti. Slobodne će prijatelji ubediti da izađu iz kuće. Izađite, čeka vas zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje

Dobro.

Pripremila: Milena Gajić, astrolog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *