Horoskop za utorak 16.08.2016.

chart

Ovan

21. mart-20. april

Posao

Nastavljate ono što ste započeli pod euforijom dobrih poslovnih događanja. Ne spavate na lovorikama, vredni ste i udvostručujete sebi šanse za uspeh.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku danas je stanje stabilno, ispunjeniji ste i zadovoljniji vezom. Slobodnima će telefon zvoniti neprestano od poziva na sastanak, bićete neodlučni s kim da izađete pre.

Zdravlje

Puni ste energije i elana tako da vam eventualne sitne tegobe i ne smetaju.

 

Bik

21. april-20. maj

Posao

Na poslu zatičete atmosferu gde kolege formiraju tabore i bave se tračevima. Ne ulazite u to. Radite i stvarajte poslovne kontakte gde vam se ukaže prilika. Možete uloviti više prilika nego vaše kolege.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku nervoza vašeg partnera će vas isterati iz kuće. Nije ni to loše, posvetite se hobijima ili prijateljima. Slobodnima će se činiti da osoba koju su nedavno upoznali ne zna šta želi, tako da će se povući u sebe. Nije ni to tako loše, ali ne zanemarujte signale koje vam ta osoba šalje.

Zdravlje

Stomačne tegobe usled prejedanja. Pazite šta jedete i kako kombinujete hranu.

Blizanci

21. maj-20. jun

Posao

Nepoverljivi ste prema kolegama i radije se uzdate u sebe što je odlično. Vaše nadređene zanimaju vaš stav i poslovna ideja.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku maštate o tome kako bi bilo da ste sa nekom drugačijom osobom. Niste u potpunosti spremni da prigrlite ono što već imate, još pogotovo što vas partner u poslednje vreme baš nervira. Slobodni će idealizovati svet oko sebe i u svima videti prijatelje.

Zdravlje

Melanholija.

Rak

21. jun-22. jul

Posao

Malo ćete ispasti iz ritma, ali ćete ipak postići to što ste zacrtali.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku danas će situacija biti mirnija nego obično, ali uz primetno zahlađenje odnosa. Povucite se u svoj kutak gde se osećate najprijatnije. Slobodni će izaći na sastanak sa kog se neće vratiti oduševljeni. Nemojte prestrogo suditi.

Zdravlje

Dobro.

Lav

23. jul-22. avgust

Posao

Mogućnost povećanja prihoda i kontakt sa strancima. Ipak, ne razmećite se na poslu svojim uspesima, jer ima i onih koji jedva čekaju da vas negde sapletu.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku partner bi mogao da vas obraduje vešću koja bi vam promenila živote na bolje. Oduševljeno prigrlite to bez mnogo pitanja. Slobodni će uživati u flertu i pažnji suprotnog pola.

Zdravlje

Bolovi u zglobovima.

Devica

23. avgust-22. septembar

Posao

Dosađivaćete se na poslu i imaćete utisak da ste se i previše uvalili u obaveze. Ne brinite, sve ćete postići.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku imaćete više razumevanja za partnerovu tugu i potištenost. Bićete mu drug i rame za plakanje. Slobodni će uživati u pažnji suprotnog pola, ali neće biti zainteresovani za flert.

Zdravlje

Odlično.

Vaga

23. septembar.-22. oktobar

Posao

Pribrani ste i uspevate da uočite i popravite neke bitne stvari. Polako počinjete da primenjujete svoju poslovnu strategiju koja će vam olakšati rad i snalaženje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku vodite računa da danas ne kažete nešto nesmotreno jer je partner preosetljiv i može pogrešno da shvati ono što mu govorite. Slobodni danas mogu ući u vezu sa poznanikom kojeg znaju neko vreme, ali tu će druga strana biti više entuzijastična i euforična, dok ćete vi i dalje biti uzdržani.

Zdravlje

Prolazni grčevi i nadimanje.

Škorpija

23. oktobar-22. novembar

Posao

Prihvatanje vaših poslovnih ideja uz moguće izmene. Prihvatite sugestije i kritike, poradite na vašim idejama i budite srećni što su one itekako prihvaćene i poželjne.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku niste uopšte zadovoljni odnosom, puni ste zamerki, naročito vas iritira partnerovo slobodno ponašanje. Slobodni će imati priliku da se na šarmantan način iskupe osobi koja ih interesuje za svoje nekontrolisano ponašanje. Ali zapitajte se da li u vašoj okolini postoji osoba koja možda više vredi pažnje i truda.

Zdravlje

Bolovi u karlici.

Strelac

23. novembar-21. decembar

Posao

Na poslu ste kao da ste na godišnjem odmoru. Sa tolikom lakoćom radite da biste najradije što ranije završili i otišli kući.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku misli će vam biti ceo dan usmerene na partnera čak i kada niste zajedno. Razmišljate kako da mu ugodite. Neka romantična večera je savršen izbor. Slobodni će se zabavljati sa svojim udvaračima, moguće je više sastanaka u toku dana.

Zdravlje

Bolovi u vratu.

Jarac

22. decembar-19. januar

Posao

Napeti ste i to vas tera da radite brže, a niste ni svesni da ste već na pola radnog vremena ispunili dnevnu kvotu. Opustite se i nemojte forsirati sebe preko svake mere.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku uživate u zajedničkoj idili. Odlazak u prirodu na izlet bi vam jako prijao. Slobodnima će se udvarati mlađa i intrigantna osoba. Ne žurite, ali ni ne kočite mnogo.

Zdravlje

Glavobolja.

Vodolija

20. januar-19. februar

Posao

Vaša poslovna ideja bi mogla da upali, ali ne zaboravite da imate još obaveza da završite na dnevnom redu.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku vaš partner može biti ljubomoran jer će pogrešno protumačiti vašu želju za pažnjom, no sedite, popričajte s njim i naučite lekciju iz toga. Slobodni će provesti veče u zanimljivom društvu, ali će vam misli lutati ka nekom drugom.

Zdravlje

Odmarajte više.

Ribe

20. februar-20. mart

Posao

Dan vam prolazi uz sitne neprijatnosti iz kojih ćete izaći kao pobednik i na visini zadatka.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku partner će se jako truditi da se iskupi za neke naprijatnosti u proteklom periodu, no to vas neće istinski smiriti. Slobodni će biti nedostupni za udvaranja, moguć poziv bivšeg partnera. Ostanite kod kuće ili napravite sedeljku sa prijateljima.

Zdravlje

Bolovi u krstima.

 

Pripremila: Milena Gajić, astrolog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.