Ovih dana srbijanska javnost zaokupljena je izborom novog premijera Srbije, spekulacije su razne, u igri su, kažu, samo dva imena: Ivica i Ana, ostali su autsajderi * Prvog, kažu, podržavaju Rusi, a drugog kandidata NATO osovina i Hrvatska, odakle inače potiče Ana Brnabić * Krajnju odluku o izboru novog premijera Srbije doneće Vučić, čim se vrati iz Kine

Ana Brnabić, niotkuda pa u premijersku fotelju

ANA BRNABIĆ, HRVATICA I LEZBEJKA BEZ DRUGIH PREPORUKA

O Ani Brnabić gotovo da se ništa ne zna, osim toga da se deklarisala kao lezbejka.
I to joj je, izgleda, jedina preporuka za fotelju premijera Srbije?!
Inače, Brnabići potiču sa ostrva Krk, iz Stare Baške, katolici su i Hrvati, svi koliko ih ima, a najstarija „križanica“ nekog Brnabića potiče još iz 1673. godine (videti foto broj 2 – križanica Martina Brnabića)
U Hrvatskoj danas živi oko 140 Brnabića u 70 domaćinstava. Sredinom prošlog veka bilo ih je približno 170, pa se njihov broj smanjio za 20 posto. Ima ih u osam hrvatskih županija, u 14 gradova i 14 manjih naselja, najviše u Rijeci (35), Splitu (30), Banjolu na otoku Rabu (20), Staroj Baškoj na otoku Krku (15), te u Puli (<10).

Križanica Martina Brnabića na ostrvu Krk iz srednjeg veka

Inače, najmanje 37 porodica s ovima prezimenom iselilo se iz Hrvatske u: Australiju (10), Ameriku (6), Njemačku (6), Švicarsku (4), Švedsku (3), Kanadu (3), Austriju (2), Veliku Britaniju (1), Argentinu (1), te u Francusku (1),što iz ekonomskih razloga, a što iz političkih za vreme titoizma!
Prezime Brnabić (uključujući: Brnabic, Brnabich i Bernabich) prisutno je u čak 6 država na tri kontinenta, nosi ga oko 60 osoba u Americi i manji broj u Australiji.
Evo nekoliko bliskih rođaka Ane Brnabić, koje lako možete pronaći „guglanjem“: Mario Brnabić, Kristijan Brnabić, Boris Brnabić, Arsen Brnabić, Nikola Brnabić, Aldo Brnabić, Aleks Brnabić, Davorin Brnabić, Davorka Brnabić, Jasminka Brnabić, Jadranka Brnabić, Andrej Brnabić, Maja Brnabić, Tomislav Brnabić, Denis Brnabić, Hrvoje Brnabić…

Ivica Daci sa porodicom na glasanju

IVICA DACI, CINCAR KOJI JE UVEK DEO VLASTI

Kontroverzni politikant koji krije istinu o sebi i svom poreklu opet je blizu toga da se uvali u premijersku fotelju.

Rođen je u Albaniji  28. Decembra 1965. godine, u kući rođaka, a prijavljen je u Prizrenu tek 15. Januara 1966. godine sa datumom rođenja – 1. Januar 1966. godine!
Ivica Daci rođen je u porodici koja vodi poreklo od čuvenog cincarskog plemena Daci, čiji se potomci danas uglavnom izjašnjavaju kao Albanci katoličke veroispovesti.

Ivica Daci kao dete u Albaniji

Oženjen je prelepom Sanjom, inače bivšom igračicom romske plesne grupe  „Đogani fantastiko“, s kojom ima dvoje divne dece.
Dokazao je bezbroj puta da je najuspešniji političar u Srbiji, kadar da uvek bude deo vlasti a nikada u zatvoru zbog brojnih dokazanih kriminalnih afera, od kojih su najpoznatije afere „Kofer“ i „Banana“.

Ivica Daci je zaista spretan igrač koji je čak i aktuelnu prvu damu Srbije, Tamaru Đukanović-Vučić, praktično „podmetnuo“ Aleksandru Vučiću…