sasa-jankovic-gejHUMOR

Zaštitnik žutih građana, odnosno ombuzdovan Saša Janković u poslednje vreme ne izlazi iz žiže javnosti. Ovaj nekadašnji revolveraš i potencijalni ubica sam je sebe pozicionirao na politikantskoj sceni Srbije kao ovna predvodnika (više ovna, manje predvodnika) rušitelja aktuelnog režima u Srbiji i time se praktično samokandidovao za budućeg predsednika Srbije. Ovaj ekskluzivni intervju Janković je dao svestan uticaja našeg portala koji ima u Srbiji, regionu, svetu, vaseljeni a i šire!

BULJOŠEVIĆ: G.Jankoviću, da li ste ponosni na svoju funkciju ombuzdovana?

OMBUZDOVAN: Kao prvo, zahvaljujem vam na ovom intervjuu i prostoru koji mi dajete u vašim cenjenim novinama s ubedljivo najvećim u Srbiji. Naravno da sam ponosan na svoju funkciju a naročito sam ponosan na nepristojnu platu od 350.000 dinara za evidentni nerad i to u državi gde sirotinja crkava od gladi. Ali, ko jebe sirotinju …

BULJOŠEVIĆ: Lepo. Tako govorite o sirotinji Srbije koja Vas hrani! A Vi ste tobože njihov zaštitnik ?!

OMBUZDOVAN: Netačno. Ja sam zaštitnik samo bogatih građana Srbije odnosno žutih građana to jest građana koji su se obogatili pljačkajući sirotinju za vreme totalitarne drpokrature Drpokratske stranke i slobista iz SPS-a. Uostalom, mene su na funkciju ombuzdovana postavili upravo žuti lopovi pardon građani i ja sam samo njihov zaštitnik.

BULJOŠEVIĆ: Dobro. Makar ste iskreni … kako komentarišete optužbe da ste umešani u ubistvo P.G. s kojim ste se nekada davno družili ?

OMBUZDOVAN: To su besmislene optužbe! Ja sam rekao šta sam imao tada istražnim organima a i nedavno mada su te moje izjave kontradiktorne pa se ne zna da li sam lagao tada ili sada. Uglavnom, rekao sam šta sam imao da kažem.

BULJOŠEVIĆ: Ali Vi ste tada 1993.godine rekli da niste ulazili u sobu gde se dogodilo ubistvo ?

OMBUZDOVAN: Apsolutno tačno.

BULJOŠEVIĆ: Pa ste nedavno izjavili da ste ušli u sobu da pomazite ubijenog po polovini glave koja je ostala na ramenima ubijenog i tako objasnili tragove baruta na rukama ?

OMBUZDOVAN: Apsolutno tačno.

BULJOŠEVIĆ: Ali, čekajte, Vi ste onda lažov jer demantujete sami sebe ?!

OMBUZDOVAN: Apsolutno tačno.

BULJOŠEVIĆ: Dobro. Opet ste iskreni. Nećemo više o tom ubistvu i Vašoj umešanosti. Zašto ste se pozicionirali protiv aktuelnog režima i učestvujete aktivno u kampanji njegovog dezavuisanja i rušenja ?

OMBUZDOVAN: Vidite, mene je žuta bagra postavila na mesto ombuzdovana. Ona (žuta bagra prim.aut.) je sada u opoziciji, razbijena je kao seoska mlada prve bračne noći i ne može da se sastavi, kao žute puzle su ove drpokrate. Ja sam častan čovek i osećam potrebu da pomognem tim ljudima koliko mogu iako su to sve lopuže. Pored toga, činjenica je da žuti sektor nema poštenog čoveka kojeg će kandidovati na predsedničkim izborima. Onda se ja setim – pa ja ću da im budem kandidat! Ja još uvek ništa nisam ukrao ! Ova kriminalna plata koju imam od 350.000 dinara je legalna pljačka ha ha …

BULJOŠEVIĆ: Nedavno ste izjavili da je u Srbiji „ugrožena sloboda medija“. Objasnite to …

OMBUZDOVAN: Vidite, sem vašeg portala, Pink televizije, dnevnika Informer i nedeljnika Afere ne postoji u Srbiji medij koji nije pod uticajem Drpokratske stranke. Jer dok je na vlasti bila Drpokratska stranka ona je iz budžeta Srbije trpala milione evra u lopovske džepove žutim medijima preko onog lažnog ortopeda Dulića i tadašnjeg Fonda za zaštitu životne sredine Srbije kroz finansiranje tobožnjeg medijskog praćenja propale akcije Očistimo Srbiju. Sada nema medijskih sloboda u Srbiji sve dok se ne ugase poslednji medijski bastioni poštenog dela Srbije oličeni u Pinku, Aferi i Informeru. A i vas ćemo da ugasimo čim postanem predsednik Srbije a Drpokratska stranka bude opet na vlasti.

BULJOŠEVIĆ: Ovo su ozbiljne pretnje!

OMBUZDOVAN: Ja sam ozbiljan čovek. Kakav čovek – takve i pretnje! A onom VUČIĆeviću ću tek da jebem mater! On će meni da kopa po mojoj prljavoj prošlosti! Taj prodavac ručnih falš satova na beogradskoj štajgari … pa sam je priznao na TV da je to radio pre nego što je zalutao u novinarstvo!

BULJOŠEVIĆ: Dobro.Da li imate nešto da poručite za kraj našim čitaocima?

OMBUZDOVAN: Imam. Biću predsednik Srbije jer ja tako hoću, jer Zapad tako hoće i jer žuti sektor nema boljeg kandidata. Vodite računa šta objavljujete o meni jer sam zlopamtilo i najebaću se majke svakom ko me provlači kroz medijsko blato. A ko jednom ubije, ubiće opet !

Divanio: Dragan Buljošević Buljke