Izbegnite svađe sa partnerom – Najbolja rešenja!

Svađe sa našim partnerima bračnim ili vanbračnim su sastavni deo našeg života. U nekim situacijama one mogu da budu konstruktivne i da dovedu do rešenja. Nažalost, u većini slučajeva svađe postanu bojno polje. Svađe tako često odu toliko daleko da više i ne znamo zašto smo započeli svađu. U nastavku ćemo govoriti upravo o tome kako da izbegnete svađu sa partnerom i na taj način izbegnete i krizu u vezi ili braku.

Ne morate uvek da pobedite

Kada svađa krene, naš nagon za samoodržanjem krene da radi više od nas samih. Potreba da se odbranimo, pa na kraju i budemo pobednici često biva jača od nas. U takvoj postavci, više nije bitno ko je u pravu, važno je ko “vodi” u svađi. Ovakav pristup zasigurno produbljuje svađu i krizu.

Osim toga što je potrebno da promenimo pogled na svađu kao prostor ili bojno polje gde moramo da pobedimo, od pomoći može biti čuvena metoda “brojanja do deset”. Ovo univerzalno pravilo u svađama, daje nam priliku da se smirimo i da se naš pomenuti nagon za samoodržanjem malo primiri, kako bismo mogli mi da vladamo situacijom. Dakle, kada vidite da po svaku cenu branite sebe, a napadate partnera, vreme je da stanete, povučete se i izbrojite do deset.

Otkrijte pravi razlog svađe

Ukoliko smo stalno nervozni, spremni za svađu i kod našeg partnera nam nešto uvek smeta, verovatno je posredi neki problem koji nas frustrira duže vreme. Umesto da ga prepoznamo i rešimo, projektujemo ga na sitnice i našeg partnera izazivajući tako svađe koje ne vode ničemu.

Kao najčešća frustracija koja se javlja u vezama i uzrokuje svađe jeste, seksualna frustracija. Onda kada se naš ljubavni život ne odvija kako bismo želeli, to izaziva nervozu i frustriranost. Ovaj problem je najčešći kod partnera koji su u braku ili dugoj vezi.

Kada je reč o muškarcima, kod njih ovaj problem može da bude fizičke prirode. Tačnije dolazi do pada libida, da li zbog stresa, lošeg pshofizičkog stanja, ili jednostavno zbog godina. Muškarci se teško suočavaju sa ovim problemom i doživljavaju ga većim nego što jeste. Suštinski problem nike tako veliki, a još manje nerešiv. Kako jedno od rešenja nudi se Cijalis. Prodaja ovog leka baziranog na prirodnim sastojcima obavlja se putem sajta ili pozivom. Prilikom kupovine diskrecija kupca je zagarantovana i maksimalno ispoštovana.

Odreagujte na svađu nežnošću

Svađa nije uvek uperena direktno protiv vas. Ona je često rezultat, partnerovog umora, nervoze, stresa ili drugih problema van veze. Pokušajte da razumete vašeg partnera. Ako primetite da je svađa pokrenuta kada je on pod tenzijom, ne morate i vi da ulazite ili dodatno produbljujete svađu. Rešenje tada može da bude u onome što vašem partneru najviše treba, a to je nežnost i ljubav.

U ovakvim situacijama običan zagrljaj puno znači i popravlja stvari i sprečava da dođe do svađe. Ako je kojim slučajem, do svađe već došlo, budite vi prvi koji će posegnuti za nežnošću. Kroz nežnost nakon svađe dolazi do potvrde vaše ljubavi.

Ima li vaš partner probleme za koje ne znate

Čak i nakon dugih veza i brakova postoje neki problemi koje čuvamo samo za sebe. Čest razlog za ovo je strah od toga da ne budemo shvaćeni, da nas partner ne ceni manje. Pokušajte da obratite pažnju na vašeg partnera. Osmotrite da li je nekada neraspoložen i u kojim situacijama? Da li izbegava obavljanje nekih aktivnosti koje je ranije obavljao? Da li izbegava neke teme i kada nije on direktno uključen u njih?

Ukoliko otkrijete nešto od ovoga, važno je da se vašem partneru obratite sa razumevanjem. Ne mora vam odmah reći svoj problem, i verovatno neće. Međutim, na vama je da ga kroz razgovor podsetite zašto ste tu za njega i da je svaki problem rešiv. Tako stvarate pogodno tlo za poveravanje vašeg partnera.

Tako se kao jedan od najčešćih problema koji muškarci kriju javlja smanjenje seksualne sposobnosti. Ovo se često dešava kod muškarca u zrelim godinama. Važno je da znate da je ovo normalna i prirodna posledica godina. Rešenje naravno postoji. Muškarci se najčešće opredeljuju za vijagru, kao proverenom rešenju. Ovaj lek možete kupiti na stranici – Vijagra prodaja. Privatnost i diskrecija prilikom kupovine je zagarntovana.

Videli smo da do svađe ne mora uvek da dođe. Ako dođe, rešenje je uvek u komunikaciji, kako verbalnoj tako telesnoj. Priča o svađama se može zaključiti starom pričoim o dva vuka u nama, dobrom i lošem. Pobeđuje onaj kojeg više hranimo. Tako je i u našem odnosu.

Pobediće ona osećanja i ponašanja koja više hranimo. Vreme je da umesto frustracija i želja za svađom krenemo da hranimo nežnost i ljubav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *