Bivši predsednik bednog ostatka Demokratske stranke Bojan Pajtić prodao je sopstvenu partiju i umesto da agituje za zvaničnog kandidata DS Dragana Šutanovca, pozvao je tviteraše da na beogradskim izborima glasaju za Dragana Đilasa * Na ovaj njegov „izdajnički“ potez reagovali su tviteraši iz redova demokrata, a Pajtić je ostao kategoričan u odbrani Đilasa sve dok se nije oglasio reditelj Srđan Dragojević

 

 

– Bio sam protivkandidat Đilasu. Očito nisam fan. Ima on mana. Ali pošto sada samo on može da ugrozi SNS u Beogradu, stanite svi uz njega, zaboga! – zavapio je Pajtić i ovim šibicarskim gestom još jednom pokazao kakvo rasulo vlada u NATO opoziciji.

Na ovaj njegov „izdajnički“ potez reagovali su tviteraši iz redova demokrata, a Pajtić je ostao kategoričan u odbrani Đilasa sve dok se nije oglasio reditelj Srđan Dragojević.

– Đilas je energična osoba za gradskog menadžera. No, dokaza da nema smisla za estetsko, viziju. Gradonačelnik velikog grada mora da bude osoba širokog obrazovanja – napisao je Dragojević, s kojim se Pajtić brže-bolje složio:

– Tačno. Ne vidim ni da se takvi naziru, u tome je problem. Toliko je loše da je najvažnije ove načeti. Rafinman ni na vidiku.

I taman što je počeo ponovo da pljuje po Đilasu, javio se Ivan Kljajić, oterani kadar Saše Radulovića, i potpuno razbuktao Pajtićev šizofreni koncept – sad volim, sad ne volim Đilasa.

– Treba i oni koji nisu za Đilasa da imaju mogućnost za nekoga da glasaju – napisao je Kljajić, pa je Pajtić odlučio da odbrani svoju osnovnu tezu:

– Rasuće se i propasti glasovi. SNS-u neće nijedan. Kod njih u paketu JUL, PUPS, Karić, Broz, desnica, levica. Mi kose češljamo…