Kragujevac: Lider naprednjaka maltretira i ucenjuje članicu SNS! (VIDEO)

U javnosti se pojavilo šokantan snimak Nikole Dašića, kandidata za gradonačelnika Kragujevca na listi Srpske napredne stranke, koji u prisustvu svoje saradnice, rešenjem o zaposlenju ucenjuje jednu članicu SNS-a pred njenom majkom i sestrom!

Iz naprednjačkih krugova, među kojima kruži ovaj snimak, saznajemo da je ta članica SNS-a stavljena na listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Kragujevca mimo svoje volje, da čak nije ni potpisala saglasnost, već da je to u njeno ime, protivzakonito – falsifikovanjem potpisa, učinio neko drugi!

Ovako kandidat za gradonačelnika Kragujevca ucenjuje članicu SNS VIDEO: Direktno.rs

Ona, inače, pripada velikoj grupi kragujevačkih naprednjaka koji su izuzetno nezadovoljni radom čelnika Srpske napredne stranke i grada Kragujevca u prethodnom periodu, zbog čega je deo njih istupio iz stranke. Neki od njih, među kojima je i jedan od osnivača SNS-a, profesor na Medicinskom fakultetu, dr Milan Knežević, javno su podržali protivničkog kandidata za gradonačelnika Veroljuba Stevanovića sa izborne liste „Svi na ovu stranu!“, dok je deo nezadovoljnih naprednjaka odlučio da na predstojećim izborima podrži dr Vladicu Stanojevića, još jednog odmetnutog člana SNS, koji na lokalne izbore kao kandidat za gradonačelnika izlazi sa sopstvenom izbornom listom u okviru grupe građana.

Na ovom uznemirujućem snimku se vidi da je Nikola Dašić sa svojom saradnicom posetio ovu članicu SNS-a i preti joj da će povući rešenje o njenom zaposlenju ako ga ne podrži na izborima.

Srpska napredna stranka FOTO: PrintscreenSrpska napredna stranka FOTO: Printscreen

„Vladica ne postoji prvog dana posle izbora, završena priča!“, „Sad si se setila da me bodeš u leđa“, „Rešenje povlačimo odmah“, ovo su samo neke od pretnji koje je Dašić uputio ovoj članici SNS-a, koja vidno uznemirena plače zbog onoga što joj se dešava. Ona ubeđuje Dašića da dve godine nije ušla u Srpsku naprednu stranku u Kragujevcu. Njeno nezadovoljstvo potkrepljuje svojom pričom njena majka, koja Dašića prekoreva što su njenu ćerku rukovodioci stranke, konkretno Radomir Nikolić, šest godina lagali da će je zaposliti, da bi joj Nikolić na kraju rekao da je uopšte ne poznaje.

Radomir Nikolić FOTO: PrintscreenRadomir Nikolić FOTO: Printscreen

Da biste se uverili u svu beskrupuloznost kragujevačkih naprednjaka, koji su unazadili stranku i grad Kragujevac u poslednjih nekoliko godina, i sada se služe svim metodama ne bi li dobili izbore, sami pogledajte tajno napravljen snimak.

Izvor: Direktno.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavi komentar

Tvoja mejl adresa neće biti objavljena.


*